English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Misc > MarketPlace

 
 
Thread Tools
Old 14 November 2018, 01:53   #1
nathanm1991
Self Diagnosed Noob!

 
Join Date: Apr 2018
Location: Malvern, Worcestershire
Age: 27
Posts: 204
Exclamation Willing to Pay: TF530 Ide Setup with Cf Card Adapter on a Rev 6a A500

Hi to all. Have had to have a Few months away from the Amiga Scene to clear My head when it Comes to the TF530 Accelerator Card and IDE Issues I have Faced since I bought the Cursed Card. I cannot for the Life of me get Any life from the IDE. I have Come back after a Breather and am Determined to Eradicate this issue. I Think it may be that the Firmware needs Flashing? the Problem I have is I have no JTAG Adapter nor any more Ideas on what to do. This is my Only Option I think.

I hope that Somebody can Help

nathanm1991 is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Willing to Pay: A500 Setup with IDE on the TF530 Accelerator nathanm1991 MarketPlace 5 28 July 2018 22:53
Can anybody help me with Workbench 3.1 installation to CF Card Via TF530 IDE? nathanm1991 support.Hardware 11 25 July 2018 03:35
Amiga won't Boot With Cf Card Attached to IDE on TF530 Accelerator :-( nathanm1991 support.Hardware 7 07 July 2018 16:10
Slave CF card setup disappears after reboot with dual CF card adapter tygre support.Hardware 43 22 March 2016 11:21
Spectrum - 8bit IDE Adapter Rev 3.1E bebek MarketPlace 0 17 June 2013 10:42

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 02:55.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05724 seconds with 13 queries