English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 07 November 2019, 16:35   #1
themamboman
Registered User
 
Join Date: Dec 2012
Location: Atlanta, USA
Posts: 150
ACA500+ with accelerator AND Mediator board?

Has anyone who has an ACA500 or ACA500+ attempted to attach an Elbox Mediator (one of the ones for the 1200) on the A1200 accelerator connector and also with an A1200 accelerator on it's passthrough?

I know it would be very large and exposed outside of a case but I'm wondering if it is worth trying?

thanks!
themamboman is offline  
Old 07 November 2019, 17:37   #2
TheMrKocour
Registered User
TheMrKocour's Avatar
 
Join Date: Apr 2018
Location: Prague, Czech Republic
Posts: 13
I saw someone had Blizzard PPC using ACA500 with GREX (PCI for Blizzard) and Voodoo3
TheMrKocour is offline  
Old 10 November 2019, 12:26   #3
Wrangler
Registered User

 
Join Date: Sep 2015
Location: London, UK
Posts: 294
Yes. I tried the combination of A500, ACA500+, accelerator (I think a B1230IV) and a Mediator, with the intention of adding a 1GHz capable 750FX PPC just for laffs

But it doesn't work. Having corresponded with Jens a bit, the ACA500+ is inherently incompatible with the Mediator and using them together could have damaged either of them. So I gave up rapidly!

Someone on the Sonnet 7200 thread speculated that the ACA500 (not +) might be different but I do not know whether or not that is the case. Somehow I doubt the ACA500 is sufficiently different to be OK. Don't blame any burnt out boards on me if you try!
Wrangler is offline  
Old 10 November 2019, 15:14   #4
seb132
French in Australia
seb132's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Gold Coast
Age: 48
Posts: 306
Send a message via MSN to seb132 Send a message via Yahoo to seb132
Jens usually very quickly jumps at whoever is trying to use his products outside of his design. I received strong warning emails about using the ACA+ with Amiga 1000...
seb132 is offline  
Old 10 November 2019, 16:51   #5
Wrangler
Registered User

 
Join Date: Sep 2015
Location: London, UK
Posts: 294
In fairness, I reached out to him to ask if there was a way to get the combo to work...
Wrangler is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mediator 3000Di - possibly dead logic board screemo support.Hardware 4 21 December 2017 01:30
ACA500 + Accelerator + PFS3 == boom! arti040 support.Hardware 18 19 January 2014 01:19
Mediator Board Sound Problems adgloride support.Hardware 16 19 December 2007 10:04
WTD:mediator pci board or any busboard webhead MarketPlace 1 30 August 2007 12:43
New drivers for Mediator board are released AMIGAZ News 0 29 December 2005 00:02

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 16:58.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06409 seconds with 13 queries