English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 08 September 2015, 03:03   #1
Leandro Jardim
Registered User
Leandro Jardim's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Legoland
Age: 40
Posts: 1,404
indirect Filesystem autoconfig

While playing one MOD and browsing EAB with IBrowse, AmigaOS freezed.

Last edited by Leandro Jardim; 15 January 2017 at 18:59.
Leandro Jardim is offline  
Old 08 September 2015, 20:46   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 44
Posts: 23,352
I don't see anything emulation related here. Some program crashed or corrupted memory, nothing special.
Toni Wilen is offline  
Old 09 September 2015, 00:20   #3
AMIGASYSTEM
Registered User
AMIGASYSTEM's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Brindisi (Italy)
Posts: 5,246
Quote:
Originally Posted by Leandro Jardim View Post
While playing one MOD and browsing EAB with IBrowse, AmigaOS freezed.
You should give a little more information, specify which operating system you are using, what program you use to listen to the Mod, what kind of music modules are,if they are compacted with some specific compressor etc..
AMIGASYSTEM is offline  
Old 09 September 2015, 00:52   #4
Leandro Jardim
Registered User
Leandro Jardim's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Legoland
Age: 40
Posts: 1,404
Quote:
Originally Posted by AMIGASYSTEM View Post
You should give a little more information, specify which operating system you are using, what program you use to listen to the Mod, what kind of music modules are,if they are compacted with some specific compressor etc..
Thank you very much for the suggestion! I think the culprit is the commodity WindowToFront, I remember it crashing WinUAE some time ago, but forgot that. Many commodities are patches, and I read one report, in which WindowToFront was crashing real Amiga computers.
Leandro Jardim is offline  
Old 09 September 2015, 13:10   #5
AMIGASYSTEM
Registered User
AMIGASYSTEM's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Brindisi (Italy)
Posts: 5,246
I configuring my old A4000 / 060 WindowToFront I have no problem, tried to play the MOD with many Player and all have played the big modules,



see screenshot

Last edited by AMIGASYSTEM; 23 January 2016 at 09:09.
AMIGASYSTEM is offline  
Old 09 September 2015, 13:54   #6
Tomislav
Registered User

 
Join Date: Aug 2014
Location: Zagreb / Croatia
Posts: 182
Nobody says about version of WindowToFront. There are versions: 1.1, 1.5, 1.6, 1.7, 1.8 and 1.9. (versions are from readme file)
1.1: http://aminet.net/package/util/cdity/wintofrn
1.9: http://aminet.net/package/util/cdity/WinToFront19
Other versions maybe you can find on some of utility disks.

There are also Win2Front (http://aminet.net/package/util/cdity/Win2Front) and Windows2Front (http://aminet.net/package/util/cdity/Window2Front) from different authors.
Tomislav is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WinUAE-Debuuger: Memwatchpoint and AUTOCONFIG selco support.WinUAE 2 16 March 2015 11:19
Local slot autoconfig - how? Heiroglyph Hardware mods 13 14 August 2011 16:17
Amiga 2000 autoconfig prob Scarab support.Hardware 5 04 March 2005 17:14
OS 3.9 romupdate causes autoconfig data to dissapear, how to resolve that? keropi support.Hardware 3 17 January 2005 17:46
What FileSystem? SGBEATTIE support.Hardware 1 31 October 2001 20:49

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 00:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06559 seconds with 15 queries