English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Requests > Games images which need to be WHDified

 
 
Thread Tools
Old 04 January 2010, 14:37   #1
fryguy
Registered User
 
Join Date: Aug 2005
Location: Hjo, Sweden
Age: 39
Posts: 764
Lupo Alberto

I played this 2player platform game as a kid, and i thought it was pretty good then. Would be cool to have it WHDloadified.

It's probably not as good as i remember it but it would still be cool to be able to play it from HD,

http://hol.abime.net/933

It seems like there isn't an IPF available of it though :/
fryguy is offline  
Old 04 January 2010, 14:51   #2
StingRay
move.l #$c0ff33,throat

StingRay's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Berlin/Joymoney
Posts: 6,146
If someone has an original the WHDLoad patch can be made.
StingRay is offline  
Old 04 January 2010, 16:44   #3
fryguy
Registered User
 
Join Date: Aug 2005
Location: Hjo, Sweden
Age: 39
Posts: 764
Hopefully some italians here can dump it..
fryguy is offline  
Old 04 January 2010, 17:06   #4
Psygore
Moderator

Psygore's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: France
Posts: 483
I think Codetapper has still the original disk.
Psygore is offline  
Old 07 January 2010, 11:14   #5
haynor666
retro maniac

haynor666's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Tarnobrzeg/Poland
Age: 39
Posts: 1,607
There is unofficial version using generic Kick 1.3 slave. Probably doesn't work on 040 and higher.
haynor666 is offline  
Old 07 January 2010, 14:47   #6
fryguy
Registered User
 
Join Date: Aug 2005
Location: Hjo, Sweden
Age: 39
Posts: 764
@haynor: cool! could you upload it to the zone?
fryguy is offline  
Old 07 January 2010, 14:48   #7
fryguy
Registered User
 
Join Date: Aug 2005
Location: Hjo, Sweden
Age: 39
Posts: 764
@Psygore: Ok, i'll try to contact him
fryguy is offline  
Old 07 January 2010, 14:51   #8
Fabie
Banned
 
Join Date: Apr 2009
Location: France
Posts: 478
I don't like this lupo game....so stupid for me
Fabie is offline  
Old 07 January 2010, 15:01   #9
haynor666
retro maniac

haynor666's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Tarnobrzeg/Poland
Age: 39
Posts: 1,607
I'll check at home.

But you can create it by yourself. Just get generic whdload slave for kick1.3. Make adf from cracked game, rename it to Disk.1 and that's it
haynor666 is offline  
Old 21 March 2010, 18:30   #10
Irek´72
´040 User
Irek´72's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Emsland/Germany
Age: 46
Posts: 394
Quote:
Originally Posted by Fabie View Post
I don't like this lupo game....so stupid for me
I think that the game was made for younger Amiga users, and my little daughter likes it's to play.

Quote:
Originally Posted by haynor View Post
There is unofficial version using generic Kick 1.3 slave. Probably doesn't work on 040 and higher.

I have an unofficial WHDLoad version of Lupo Alberto and this one works even on mine 040 CPU.
However, I find that this game is somewhat difficult, therefore a real WHDL. installer with a trainer would be very welcome.

Quote:
Originally Posted by StingRay View Post
If someone has an original the WHDLoad patch can be made.
I have an unbroken copy of the game, I can send it in the zone for you.
Irek´72 is offline  
Old 21 March 2010, 18:31   #11
fryguy
Registered User
 
Join Date: Aug 2005
Location: Hjo, Sweden
Age: 39
Posts: 764
Sweet!

@haynor: Ah might try that if there won't be an official slave for it.
fryguy is offline  
Old 23 March 2010, 14:08   #12
haynor666
retro maniac

haynor666's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Tarnobrzeg/Poland
Age: 39
Posts: 1,607
Probably not.

Still need unofficial version ?
haynor666 is offline  
Old 23 March 2010, 16:49   #13
StingRay
move.l #$c0ff33,throat

StingRay's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Berlin/Joymoney
Posts: 6,146
Quote:
Originally Posted by Irek´72 View Post
I have an unbroken copy of the game, I can send it in the zone for you.
Please upload it and I can have a look at creating a WHDLoad slave. =)
StingRay is offline  
Old 23 March 2010, 18:35   #14
haynor666
retro maniac

haynor666's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Tarnobrzeg/Poland
Age: 39
Posts: 1,607
What about Dugger ?
haynor666 is offline  
Old 23 March 2010, 18:56   #15
Irek´72
´040 User
Irek´72's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Emsland/Germany
Age: 46
Posts: 394
Quote:
Originally Posted by StingRay View Post
Please upload it and I can have a look at creating a WHDLoad slave. =)
Cool,
The game and some icons are in the zone now.
Irek´72 is offline  
Old 27 March 2010, 13:16   #16
Omolungo
Registered User
 
Join Date: Nov 2009
Location: Livorno, Italy
Posts: 348
Hope a whdload version of this game will be made
Omolungo is offline  
Old 15 May 2010, 10:42   #17
Irek´72
´040 User
Irek´72's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Emsland/Germany
Age: 46
Posts: 394
@StingRay: Any news on the case?
Irek´72 is offline  
Old 15 May 2010, 17:48   #18
StingRay
move.l #$c0ff33,throat

StingRay's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Berlin/Joymoney
Posts: 6,146
Quote:
Originally Posted by Irek´72 View Post
@StingRay: Any news on the case?
Started the patch but the game doesn't start (just quits without any error message) for a reason I have yet to find out. Hope to have better news soon.
StingRay is offline  
Old 16 May 2010, 18:20   #19
Irek´72
´040 User
Irek´72's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Emsland/Germany
Age: 46
Posts: 394
Quote:
Originally Posted by StingRay View Post
Started the patch but the game doesn't start (just quits without any error message) for a reason I have yet to find out. Hope to have better news soon.
Thanks for the reply mate. However, these are not good news for us.
We can nevertheless hope that a beta version will be ready soon?
Irek´72 is offline  
Old 16 May 2010, 18:30   #20
StingRay
move.l #$c0ff33,throat

StingRay's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Berlin/Joymoney
Posts: 6,146
Quote:
Originally Posted by Irek´72 View Post
We can nevertheless hope that a beta version will be ready soon?
No beta version until I found out why the game quits. So I can't promise that I'll have anything ready "soon" as I don't know how much time I'll need to find the problem.
StingRay is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Lupo Alberto for ST? mtb Retrogaming General Discussion 6 20 January 2016 23:04
Lupo Alberto WHD? maxken75 Games images which need to be WHDified 4 10 May 2012 21:32
Hostages and Lupo Alberto won't work wanderer support.WinUAE 10 12 August 2006 21:11
Lupo Alberto wanderer Games images which need to be WHDified 6 21 January 2006 17:36

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 19:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.09344 seconds with 14 queries