English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 11 May 2011, 23:15   #1
Retroplay
Lemon Curry ?

Retroplay's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Denmark
Posts: 2,928
Weird MaxTransfer issue

Right, somebody please enlighten on this issue.

I have been having some "Level 3 Autovector (COPPER/VBLANK/BLITTER)" errors with Apprentice v1.2 slave lately.
So Wepl asked what the MaxTransfer settings are because the core dump is corrupt, it is set to 0x1FE00.
I then change it from 0x1FE00 to 0x1FEFFFFF and then back to 0x1FE00 and now all of a sudden everything is fine.
If it were 0x1FE00 in the first place I don't get why I have to change it to something else and then back to what it originally was.
Has anybody else experienced this before or am I the only one ?
Retroplay is offline  
AdSense AdSense  
Old 11 May 2011, 23:20   #2
Retro-Nerd
Missile Command Champion

Retro-Nerd's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Germany
Age: 45
Posts: 10,745
I got the same error with WHDLoad 17 beta+slave 1.2. An older WHDLoad version worked, can't remember which one i've used. Though i haven't changed the MaxTransfer settings.

Last edited by Retro-Nerd; 11 May 2011 at 23:25.
Retro-Nerd is offline  
Old 11 May 2011, 23:38   #3
Retroplay
Lemon Curry ?

Retroplay's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Denmark
Posts: 2,928
It works with 16.8 and 17 beta if I use nofastmem tool type in game icon.
However it's the maxtransfer issue that puzzles me.
Retroplay is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Weird Protracker issue. Akira support.Apps 8 07 February 2012 21:40
Weird A-Max / A1000 issue desiv support.Hardware 0 06 November 2011 07:35
Weird WinUAE issue?! h0ffman Coders. General 4 07 December 2010 14:42
** Weird Screen Issue *** HELP!!! D4Ni3L3 support.Hardware 9 06 October 2009 14:21
603e+ weird bootup issue Boot_WB support.Hardware 5 27 April 2005 16:45

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 16:29.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.14835 seconds with 12 queries