English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 03 August 2015, 02:52   #1
lost_loven
Registered User
 
Join Date: May 2007
Location: winnipeg
Posts: 358
A3K xsurf100 goes wifi

Picked up a Netgear N300 (wifi range extender) today. Nice little unit and might solve some problems for some if faced like me moving the set up from spot that has Ethernet to where there is none! Easy set up using the Wps button on both the router and the extender. So now my A3K is in a room upstairs away from a hardwired connection and now able to connect to the internet and them home network no problem. Here is a video just showing it in action.. Sorry on how lame the video is but gets the point across nicely I think. Hope the link works. Thanks.

lost

[ Show youtube player ]
lost_loven is offline  
AdSense AdSense  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
25 x WIFI CARDS - ZYXEL - WPA2/AES - AMIGA - A600/A1200 PCMCIA WIFI Sir_Lucas MarketPlace 82 10 February 2016 17:24
Rapidroad for xsurf100 issues sacc-dude support.Hardware 10 10 May 2015 10:07
interlace a3k lost_loven support.Hardware 11 27 November 2011 17:16
a3k lost_loven support.Hardware 12 24 March 2010 04:51
A3K Help Needed gwionm support.Hardware 6 17 August 2008 14:21

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 04:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.21991 seconds with 14 queries