English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > abime.net - Hosted Projects > project.ClassicWB

 
 
Thread Tools
Old 19 March 2013, 17:07   #1
videofx
Registered User
 
Join Date: Jan 2013
Location: Chicago, IL USA
Posts: 490
CWB install problems and questions

I have a 4GB CF and I made 2- 1.6GB partitionts on my 4000T with HDTools and then quick formatted them. Easy peezy.

Next I went to my WinUAE and first I downloaded CWB ADVSP. I thought this would work on my 040 4000T. When I installed ADVSP, during the install I got a bunch of messages "device not open for input" is this normal or do I have a problem? After the install completed I copied the contents of the system folder to my CF system folder. For the 4000T I also copied from the WB floppy workbench.library to the LIB folder. So I took my CF to my 4000T and booted and was greeted with the message "SCALOS: Cant find object workbench.library 39.x?" so I said ok maybe my file didnt copy from my floppy. So I took the CF back to WinUAE and copied workbench.library again to the LIB forlder on my CF, Back to the 4000T and same error, SCALOS: cant find workbench.library?

So when that did not work I downloaded CWB full. During the install of CWB full I also got the device not open for input messages and completed the install. Took my CF back to my 4000T and booted in glorious CWB color (for those not in US Colour )

Is the cant open for input normal or am I doing something wrong?
Any idea why ADVSP wont work?

Thanks!

Last edited by videofx; 19 March 2013 at 17:26.
videofx is offline  
AdSense AdSense  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Populous install on cwb or a1200 3.1 UAE Pipeline79 project.WHDLoad 4 05 March 2013 14:41
Get error and CWB wont install videofx project.ClassicWB 4 21 January 2013 18:42
Cant install CWB 27 full in winUAE videofx project.ClassicWB 2 20 January 2013 23:00
2 Problems in CWB skydope project.ClassicWB 12 07 December 2011 12:50
More CWB 3.9 install problems... asm1 project.ClassicWB 8 15 January 2010 23:27

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 19:32.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05491 seconds with 13 queries