English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > News

 
 
Thread Tools
Old 25 December 2012, 20:01   #21
utri007
m vaan
 
Join Date: Nov 2001
Location: Finland
Posts: 674
Since I've used several LCD-TVs, I couldn't imageine any use scandoubler/flicker fixer.
utri007 is offline  
AdSense AdSense  
Old 25 December 2012, 20:07   #22
roy bates
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Location: birmingham
Age: 49
Posts: 2,824
Quote:
Originally Posted by Akira View Post
I have to say: what monitor/TV accepts a 768x580 resolution?



vga.
roy bates is offline  
Old 25 December 2012, 20:35   #23
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 39
Posts: 24,032
BBOAH has this with 720x580: http://www.amiga-resistance.info/bbo...cat=56&id=2393
TCD is offline  
Old 25 December 2012, 20:49   #24
spajdr
Old fart
spajdr's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Ostrava/Czech Republic
Age: 39
Posts: 310
Send a message via ICQ to spajdr
preordered full version, lets hope for the best (results).
spajdr is offline  
Old 25 December 2012, 21:07   #25
johnim
Amibay Mod/Staff

johnim's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: birmingham uk
Age: 42
Posts: 1,024
hi spajdr what was the cost
johnim is offline  
Old 25 December 2012, 21:31   #26
Chain
A-Collector, repairments

Chain's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Czech Rep.
Age: 44
Posts: 1,506
Send a message via ICQ to Chain
Quote:
Originally Posted by Sveta View Post
Hi,

Regards, Sveta
somehow unexpected, here
Chain is offline  
Old 26 December 2012, 01:52   #27
Methanoid
Retired Quartex Sysop
Methanoid's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Roman Verulamium
Age: 51
Posts: 1,613
I have to admit I just don't get this... Strange res to support... 768x580

So, 320*256 gets stretched to 768*580 and then passed to my LCD to stretch to another mode...

Anyone explain to me in easy dumbo English how this works (and how it differs from Jens products)?

More products and competition is great but I wanna know what it does and differently.
Methanoid is offline  
Old 26 December 2012, 01:55   #28
roy bates
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Location: birmingham
Age: 49
Posts: 2,824
768x580 is a vga screenmode,it can be displayed on any of my vga monitors even the lcd tv's with a vga port.
roy bates is offline  
Old 26 December 2012, 10:48   #29
spajdr
Old fart
spajdr's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Ostrava/Czech Republic
Age: 39
Posts: 310
Send a message via ICQ to spajdr
Quote:
Originally Posted by johnim View Post
hi spajdr what was the cost
check post #10 :-)
spajdr is offline  
Old 26 December 2012, 10:53   #30
roy bates
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Location: birmingham
Age: 49
Posts: 2,824
Quote:
Originally Posted by spajdr View Post
check post #10 :-)


did you use the email that was in the link in the first post,how long for a pesponse etc?

im trying to preorder
roy bates is offline  
Old 26 December 2012, 11:00   #31
spajdr
Old fart
spajdr's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Ostrava/Czech Republic
Age: 39
Posts: 310
Send a message via ICQ to spajdr
Yes, i used email from first post.
Got reply from nemazoty at same day (which was 22.12.)
spajdr is offline  
Old 26 December 2012, 11:03   #32
roy bates
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Location: birmingham
Age: 49
Posts: 2,824
Quote:
Originally Posted by spajdr View Post
Yes, i used email from first post.
Got reply from nemazoty at same day (which was 22.12.)


thanks,i only enquired last night because i dont normally do pre-orders
roy bates is offline  
Old 28 December 2012, 23:25   #33
nemazoty
WHD/oldskool maniac

 
Join Date: Dec 2003
Location: Pecs/Hungary
Age: 43
Posts: 96
I'm not the developer of these boards. Just spreading the infos from the developer. He is very busy person and a perfectionist

mailman
International prices will be a little bit higher what spajdr 's link states. The full version is only a prototype now. Only the Lite version available yet and the first 25 of it has this lower cost, because it is handmade

roy bates
any chance of some pictures of it connected to a 1200 and 4000 motherboard...
Pictures comes later.

DDNI, tolkien
CD32 compatible...
Not CD32 compatible, but in the future it is possible to develop a ScanJuggler for CD32.

ByteRyder
If the board is small enough that it doesn't interfere with my FastATA...
ScanJuggler and FastATA fits together

ajk
Can the switcher be used by itself with an existing scandoubler?
No. The SJ gives the switch sign, also the button send a message only to the SJ. It is possible to develope an independent type, where it will be possible to change with the button.

jimbob
any word on whether it will have a 50Hz output?
Of course
nemazoty is offline  
Old 28 December 2012, 23:33   #34
johnim
Amibay Mod/Staff

johnim's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: birmingham uk
Age: 42
Posts: 1,024
thanks for the extra info
johnim is offline  
Old 29 December 2012, 02:15   #35
roy bates
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Location: birmingham
Age: 49
Posts: 2,824
perfect,thats more than enough info for me to order one when its available.
roy bates is offline  
Old 14 January 2013, 17:24   #36
Stoo
 
Posts: n/a
Oooh... very interested in this!

Last edited by Stoo; 14 January 2013 at 17:34.
 
Old 04 February 2013, 11:43   #37
attle
Registered User
 
Join Date: Aug 2012
Location: RAM:
Posts: 65
Any estimated release date for this?
attle is offline  
Old 04 February 2013, 14:33   #38
Mohican
Registered User
 
Join Date: Nov 2009
Location: Budapest / Hungary
Age: 43
Posts: 65
recently completed the 'firmware' updater, so the finish is very close ... when the first final pieces goes out for testing, we will make some review about it.

Last edited by Mohican; 04 February 2013 at 16:04.
Mohican is offline  
Old 04 February 2013, 18:16   #39
1time
Amiga Lover

1time's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Stockholm / Sweden
Age: 40
Posts: 565
Really excited about this!
1time is offline  
Old 05 February 2013, 04:55   #40
cosmicfrog
The 1 who ribbits
cosmicfrog's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: leek, Staffs, UK
Age: 50
Posts: 3,555
Send a message via MSN to cosmicfrog
why the 2 versions nice as it is to have a choice but think the 24 euro diffrence could be better spent on 1 great card
I no way want to criticise just an observation and couiours about your design ideas
cosmicfrog is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Where can I buy a flickerfixer/scandoubler? mange_lars support.Hardware 5 28 September 2010 09:36
ScanDoubler + FlickerFixer Test Driver MarketPlace 6 15 September 2009 01:23
FS: DCE Scandoubler/FlickerFixer for A1200 Gavilan MarketPlace 2 23 August 2009 23:09
Scandoubler / Flickerfixer Production? Penemy Amiga scene 48 21 February 2007 11:18
Internal Flickerfixer Flickermagic scandoubler A1200/A4000 Effy MarketPlace 12 09 December 2005 16:18

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 22:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.35834 seconds with 13 queries