English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Other

 
 
Thread Tools
Old 04 July 2009, 07:17   #1
watertonian
2 1200s in Wisconsin
watertonian's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Wisconsin, USA
Age: 40
Posts: 115
Send a message via AIM to watertonian Send a message via Yahoo to watertonian
problems w/ 68k netsurf, dosbox, and sdl (solved)

Hello all. Thanks to a post on AW.net, I got SDL working on my system, however Netsurf and DosBox still don't work, seemingly due to SDL's sdl_hwsurface and sdl_swsurface env: variables (according to snoopdos). The AW post is at http://amigaworld.net/modules/newbb/...orum=27#498877 . I have an A1200 mediator tower w/ a Virge card, and am hoping this isn't an incompatability with the Mediator. (I've run netsurf on WinUAE by just dropping SDL and IX-whatever-.library into libs: ) Any ideas?

Pci Device 1:
VendorID: $10ec
VendorName: Realtek Semiconductor
DeviceID: $8139
DeviceName: RTL-8139/8139C/8139C+ 10/100 Mbps Fast Ethernet NIC
ClassCode: $20000
RevisionID: $10
InterruptPin: 1
SubsystemVendorID: $10ec
SubsystemID: $8139
IOSpace0: $ed6000 - $ed60ff
MemSpace1: $80000000 - $800000ff

Pci Device 2:
VendorID: $5333
VendorName: S3 Graphics Co., Ltd
DeviceID: $8a01
DeviceName: 86C375/86C385 ViRGE /DX & /GX
ClassCode: $30000
RevisionID: $1
InterruptPin: 2
SubsystemVendorID: $10b4
SubsystemID: $1717
MemSpace0: $84000000 - $87ffffff
RomSpace: $80010000 - $8001ffff

Pci Device 3:
VendorID: $1274
VendorName: Ensoniq
DeviceID: $5000
DeviceName: ES1373 AudioPCI
ClassCode: $40100
RevisionID: $0
InterruptPin: 3
SubsystemVendorID: $4942
SubsystemID: $4c4c
IOSpace0: $ed6400 - $ec643f

Last edited by watertonian; 04 July 2009 at 20:57.
watertonian is offline  
AdSense AdSense  
Old 04 July 2009, 21:01   #2
watertonian
2 1200s in Wisconsin
watertonian's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Wisconsin, USA
Age: 40
Posts: 115
Send a message via AIM to watertonian Send a message via Yahoo to watertonian
Looks like the problem is Amiga SDL won't work with the 24-bit mode my Workbench was set to. I dropped to 16-bit, and it all worked fine, aside from a severe GFX slowdown. I'm going to have to run such apps in their own screen (not willing to give up my 24-bit WB, the too many conversions from 24-bit data, plus the "Alpha channel" with pngicons seems to work better under 24-bit) When I get the money, I'll have to upgrade to a 32-bit card.
watertonian is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DosBox v0.74 AGA 68k Port NovaCoder Amiga scene 2 02 June 2013 14:06
Netsurf 68k updated todo list utri007 Coders. General 19 14 April 2013 13:17
DosBox 68k Frog Retrogaming General Discussion 25 17 December 2012 11:17
Netsurf 68k utri007 Coders. General 0 09 March 2011 12:30
sdl 68k on my amiga mrodfr support.Apps 0 19 November 2006 17:23

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 21:24.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.13477 seconds with 12 queries