English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Requests > request.Apps

 
 
Thread Tools
Old 30 March 2006, 20:36   #1
bird
tRSi-iNNOVATiONs
 
Join Date: Mar 2006
Location: germany
Age: 42
Posts: 33
A1200 Action Replay ROM

I'm looking for an A1200 Action Replay .rom file, been looking all over the net but seems to be quite uncommon.
Tried the software versions but they dont seem to work very stable in uae.
bird is offline  
Old 30 March 2006, 23:04   #2
BippyM
Registered User

BippyM's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Nottingham, UK
Age: 43
Posts: 8,706
THis has never surfaced..

We are still looking for someone who actually owned a proper a1200 replay (the hardware ver) so the rom could be ripped!
BippyM is offline  
Old 30 March 2006, 23:22   #3
DDNI
Targ Explorer

DDNI's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Northern Ireland
Age: 44
Posts: 5,183
Send a message via ICQ to DDNI Send a message via MSN to DDNI
These are the Action Replay ROMs that I have.

Action Replay Mk I v1.50 (1989)(Datel Electronics).rom
Action Replay Mk II v2.05 (1990)(Datel Electronics).rom
Action Replay Mk II v2.12 (1990)(Datel Electronics).rom
Action Replay Mk II v2.14 (1990)(Datel Electronics).rom
Action Replay Mk III v3.09 (1991)(Datel Electronics).rom
Action Replay Mk III v3.17 (1991)(Datel Electronics).rom

I doubt they are what you are looking, for but I am willing to send them to anyone else who wants them.
DDNI is offline  
Old 31 March 2006, 00:15   #4
BippyM
Registered User

BippyM's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Nottingham, UK
Age: 43
Posts: 8,706
He wants the newer A1200 replay rom..

The a1200 replay was released but wasn't popular as it had to connect in the trapdoor and meant upgrading was difficult..

I have never seen 1
BippyM is offline  
Old 31 March 2006, 01:26   #5
bird
tRSi-iNNOVATiONs
 
Join Date: Mar 2006
Location: germany
Age: 42
Posts: 33
Ah well, to bad.. guess i have to look for a working soft version.

And yep, as much as i loved the Action Replay, i didnt want to live without my Blizzard.
bird is offline  
Old 01 April 2006, 12:18   #6
redblade
Zone Friend

redblade's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Middle Earth
Age: 34
Posts: 1,184
is their any difference between the A2000 and A500 Action Replay rom?
redblade is offline  
Old 01 April 2006, 13:28   #7
BippyM
Registered User

BippyM's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Nottingham, UK
Age: 43
Posts: 8,706
Other than hardware (which is obvious) I don't think there is.

Again i've never seen the a2000 rom so can't say for certain
BippyM is offline  
Old 01 April 2006, 13:42   #8
Galahad/FLT
Going nowhere

Galahad/FLT's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: United Kingdom
Age: 45
Posts: 7,047
Action Replay for the A12oo is basically HRTMon, its all VERY similar to that.
Galahad/FLT is offline  
Old 01 April 2006, 13:43   #9
BippyM
Registered User

BippyM's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Nottingham, UK
Age: 43
Posts: 8,706
Have you seen it Galahad?

It'd be nice to mount it properly within winuae like you can the replay3 roms..
BippyM is offline  
Old 01 April 2006, 14:32   #10
Galahad/FLT
Going nowhere

Galahad/FLT's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: United Kingdom
Age: 45
Posts: 7,047
Quote:
Originally Posted by bippym
Have you seen it Galahad?

It'd be nice to mount it properly within winuae like you can the replay3 roms..

I have seen it but it was very poorly built and as mentioned wasn't good if you had an expanded Amiga.

HRTMon is the closest to Action Replay A12oo you will get, and I have to say its pretty good and stable. Only thing I don't like about it is lots of commands are a lot more tricky to implement than Action Replay MKIII, but then I have been using that one for YEARS!
Galahad/FLT is offline  
Old 01 April 2006, 18:39   #11
DrCreep
Registered User
DrCreep's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Germany
Age: 40
Posts: 36
I have a "Action Replay Mk 4 Beta (A1200 only)"-Disk. You can load the AR4 into RAM and use it.
Probably somebody could create a .rom-file of it
DrCreep is offline  
Old 01 April 2006, 19:03   #12
bird
tRSi-iNNOVATiONs
 
Join Date: Mar 2006
Location: germany
Age: 42
Posts: 33
Just rediscovered Beermon, my favourite back then. To bad it doesnt have a soft freeze, needs some custom hw for that.
Gonna try HRTMon later, thanks for the tip.
bird is offline  
Old 01 April 2006, 19:41   #13
thor
Registered User
thor's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Germany
Posts: 898
Does someone have ThrillKill (not the demo)? Should work on A1200 too.
thor is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Action replay 1/2/3 rom caver99 request.Apps 3 27 February 2011 02:41
Action Replay Mk IV rom MethodGit request.Apps 14 20 February 2011 11:04
Action Replay ROM Kada request.Apps 1 09 December 2005 16:58
Action Replay Rom... ElectroBlaster support.WinUAE 3 11 January 2003 03:48
Action Replay 3 rom - how to use malino New to Emulation or Amiga scene 7 02 January 2003 10:42

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 16:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.86079 seconds with 15 queries