English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Games

 
 
Thread Tools
Old 23 October 2006, 18:16   #1
pbareges
Registered User
pbareges's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: montreal / canada
Age: 43
Posts: 722
whdload bug reports

hi there...

i just submitted 2 whdload bug reports for king of chicago (illegal instruction when bombing the barber shop for the second time...- i use the version from cinemaware vault) and explora (french's chrono quest - illegal instruction when using the trashcan icon)...if you own one of these 2 installs with the latest WHD slaves available, can you check it out please ? (YES KG I WAS THINKING ABOUT YOU!)

thanks!
pbareges is offline  
Old 26 October 2006, 15:19   #2
pbareges
Registered User
pbareges's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: montreal / canada
Age: 43
Posts: 722
come on guys ! it will take you 2 minutes to test the games...i just need to know if i need to check for other versions or if the slave is buggy.
pbareges is offline  
Old 26 October 2006, 15:42   #3
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 38
Posts: 7,956
Ah forgot about this thread, I'll take a look for ya. Possibly not tonight though, got a gig to go to tonight and don't think I'll get a chance to check out the probs
killergorilla is offline  
Old 26 October 2006, 15:55   #4
pbareges
Registered User
pbareges's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: montreal / canada
Age: 43
Posts: 722
as usual you rule! you can take your time now that i have your word!
pbareges is offline  
Old 26 October 2006, 15:58   #5
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 38
Posts: 7,956
You're gonna have to give me some advice as to how to do the things you've done in your first post, I've never played either before so have no idea which barber shop you are talking about, or where the trashcan icon is
killergorilla is offline  
Old 26 October 2006, 16:02   #6
Anubis
Na'vi Gamer

Anubis's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Hometree, Pandora
Age: 47
Posts: 2,923
Isn't easier for you to upload both games to the zone and have him check if games work?
Anubis is offline  
Old 26 October 2006, 16:07   #7
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 38
Posts: 7,956
Well I could also do that
killergorilla is offline  
Old 26 October 2006, 16:40   #8
pbareges
Registered User
pbareges's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: montreal / canada
Age: 43
Posts: 722
you can zone your versions to me! but if you want to give it a try:
for king of chicago, it's almost all about dialogs :
-you first choose to head for action to show the guys what you're capable of and it ends as a barber shop bombing...first time you try to shoot the shop, you miss the goal and second time should give you the exception error.

- for explora, just after the intro, in the first castle room, dry the "drop to the trash icon" and click anywhere on the screen...this should give you the exception also.

thx.
pbareges is offline  
Old 26 October 2006, 16:47   #9
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 38
Posts: 7,956
Ah cheers for the info, I'll definitely give em a go.

killergorilla is offline  
Old 29 October 2006, 14:03   #10
pbareges
Registered User
pbareges's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: montreal / canada
Age: 43
Posts: 722
so ? did you finally manage to reign over chicago ?
pbareges is offline  
Old 29 October 2006, 22:10   #11
andreas
Zone Friend
 
Join Date: Jun 2001
Location: Germany
Age: 46
Posts: 5,857
Send a message via ICQ to andreas Send a message via AIM to andreas
The Cinemaware "Vault" versions are nothing but cracks in most cases.
So you can't give a general rule like "dl'ed from CW = working"
andreas is offline  
Old 29 October 2006, 22:15   #12
DamienD
Global Moderator

DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 43
Posts: 16,925
Quote:
Originally Posted by andreas
The Cinemaware "Vault" versions are nothing but cracks in most cases.
So you can't give a general rule like "dl'ed from CW = working"
Agreed

I wonder why SPS don't give Cinemaware their files in original format (although I believe they have offered)?

If you have access to the .IPF files you should use these instead...
DamienD is online now  
Old 29 October 2006, 22:46   #13
andreas
Zone Friend
 
Join Date: Jun 2001
Location: Germany
Age: 46
Posts: 5,857
Send a message via ICQ to andreas Send a message via AIM to andreas
I'm not IFW, but I *reckon* it was because the CW guys did not react and thus SPS gave up offering their images. But I may be horribly wrong too ...
andreas is offline  
Old 29 October 2006, 23:37   #14
DamienD
Global Moderator

DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 43
Posts: 16,925
I think you are correct andreas

The exact question was asked in another thread, Sinbad and the Throne of the Falcon if my memory serves me correctly

Edit: found it, here's Faith's response to SPS contacting Cinemaware and having .IPF files on their site...

http://eab.abime.net/showpost.php?p=239685&postcount=11

Last edited by DamienD; 29 October 2006 at 23:45.
DamienD is online now  
Old 30 October 2006, 11:49   #15
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 38
Posts: 7,956
I'll take a look at these tonight.

EDIT: Shite, I forgotted again! I'll try and give em a go tonight.

Last edited by killergorilla; 31 October 2006 at 11:26.
killergorilla is offline  
Old 31 October 2006, 18:53   #16
pbareges
Registered User
pbareges's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: montreal / canada
Age: 43
Posts: 722
another drunk evening KG?
pbareges is offline  
Old 31 October 2006, 18:55   #17
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 38
Posts: 7,956
Hehe, nah I spent the evening ripping my CD collection. WHAT FUN!
killergorilla is offline  
Old 01 November 2006, 00:02   #18
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 38
Posts: 7,956
Well you are right about King Of Chicago... it gives an illegal instruction error. I've tried it with various data files all with no luck! Now trying the next one...
killergorilla is offline  
Old 01 November 2006, 01:03   #19
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 38
Posts: 7,956
As for Explora I don't seem to have it! (not the french version anyway)
killergorilla is offline  
Old 01 November 2006, 14:07   #20
pbareges
Registered User
pbareges's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: montreal / canada
Age: 43
Posts: 722
thank you very much monsieur!
pbareges is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Amiga Lore Bug Reports CodyJarrett project.Amiga Lore 9 18 April 2012 17:01
AROS m68k Bug Reports Ezrec Amiga scene 1 03 October 2011 22:40
Improving at making bug reports NewDeli New to Emulation or Amiga scene 0 03 October 2009 04:58
WHDLoad Bug Reports: Sorry, an error has occured: SPAM Keywords detected killergorilla project.WHDLoad 9 10 August 2007 13:01

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 15:01.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.09023 seconds with 13 queries