English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 22 February 2016, 15:29   #41
demolition
Unregistered User
demolition's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Copenhagen / DK
Age: 37
Posts: 3,384
Is this a guess or experience? Because it doesn't seem likely to me that the culprit should be found after U34 but rather inside U34 or some point before it since the signals are not multiplexed after U34 and this error seems to be related to the multiplexing or demultiplexing of the joy signals.
demolition is offline  
AdSense AdSense  
Old 22 February 2016, 15:36   #42
bebek
Registered User
 
Join Date: Dec 2009
Location: Poole UK
Posts: 334
Never had one failing with joystick but had similar problem with the mouse. Although, if it works without expansions it may suggest it will not make the difference, it is worth to try ...
bebek is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Faulty joystick port jimbob support.Hardware 9 20 December 2012 14:34
Joystick Port Dagger support.Hardware 10 18 April 2010 20:09
Playing without joystick using keyboard _ThEcRoW project.WHDLoad 12 28 April 2006 17:09
joystick port extenders thinlega MarketPlace 2 12 February 2003 22:00
amiga joystick port leongt Retrogaming General Discussion 4 13 July 2002 06:38

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 03:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.16943 seconds with 12 queries