English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 25 February 2016, 23:07   #1
drwhy
Registered User
drwhy's Avatar
 
Join Date: Jul 2014
Location: Austria / Kärnten
Posts: 29
Amiga500 SCSI Harddrive need help !

Hi !

Is there a way to force a A500+ KS2.0 to boot from DF0: with a connected
30MB SCSI Harddrive ?

My problem is that i have formatted the hard drive and now
the amiga is not booting into WB 2.0 Disk anymore when the hard drive is
conncted. When i disconnect the hard drive the WB-Disk boots normal.

help please !
drwhy is offline  
AdSense AdSense  
Old 25 February 2016, 23:32   #2
thomas
Registered User
thomas's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Germany
Posts: 5,551
Hold down both mouse buttons during reset until the early startup menu appears, then click on DF0.

If it still does not boot from floppy, do the same again, but click on Advanced Options and disable the harddisk partitions.

Actually you must have done something very wrong. Normally there is no easy way to make it want to boot from HDD while a floppy disk is in the drive.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	015.png
Views:	49
Size:	4.5 KB
ID:	47676   Click image for larger version

Name:	016.png
Views:	54
Size:	8.8 KB
ID:	47677  
thomas is offline  
Old 25 February 2016, 23:53   #3
zipper
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Location: finland
Posts: 1,392
Must have HDD boot priority over floppy - odd (means over 5 afair).
zipper is offline  
Old 26 February 2016, 00:21   #4
drwhy
Registered User
drwhy's Avatar
 
Join Date: Jul 2014
Location: Austria / Kärnten
Posts: 29
thank you for the fast response !
the tip from thomas worked ! everythings fine again!
drwhy is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Wanted: 2.5" scsi harddrive Chain MarketPlace 3 09 February 2010 15:11
looking for amiga500, 600 albino MarketPlace 0 01 June 2008 22:37
The best way to send my amiga500 C64 MarketPlace 4 17 January 2008 17:28
Amiga500 Vs Amiga600! scifi Nostalgia & memories 33 10 April 2006 01:01
Problems with my amiga500... Help me ! timkar Amiga scene 2 04 February 2003 21:45

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 20:27.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.13870 seconds with 15 queries