English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 12 January 2020, 07:15   #1
snowpile79
Registered User

 
Join Date: Jan 2018
Location: Hancock
Posts: 15
Where to put Amtelnet key file

Hello I have Amtelnet 2.4 with a key file. The keyfile is named: Amtelnet.key. Im wondering where to put it since I tried it in sys:s as well as in the amtelnet folder itself and when I launch amtelnet it still doesnt recognize it. Thanks for any help. Nothing in any doc on where to put it or what it should be named.
snowpile79 is offline  
Old 12 January 2020, 10:34   #2
Devlin
Bane of Magic

Devlin's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bradford, UK
Age: 33
Posts: 327
Try renaming the file to "amtelnet-2.key", and place it in either the drawer with the executable or in S:
Devlin is offline  
Old 12 January 2020, 13:43   #3
jPV
Registered User
jPV's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: RNO
Posts: 736
Yeah, I have "AmTelnet-2.KEY" in my AmTelnet drawer, and it's officially bought and paid keyfile
jPV is offline  
Old 12 January 2020, 14:47   #4
Mark sealey
Registered User

Mark sealey's Avatar
 
Join Date: Sep 2018
Location: Nottingham
Posts: 321
I use snoopDos to find out what the system is looking for and where..??
Mark sealey is offline  
Old 12 January 2020, 14:52   #5
Devlin
Bane of Magic

Devlin's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bradford, UK
Age: 33
Posts: 327
Quote:
Originally Posted by Mark sealey View Post
I use snoopDos to find out what the system is looking for and where..??
That's what I did.

It looks in the following places:
PROGDIR:amtelnEt-2.key (system assign for where you launched the program from)
amtelnEt-2.key (same as progdir?)
S:amtelnEt-2.key (same folder as s-s and u-s)
and a couple of what i'm assuming are custom assigns, KEYFILES: and KEYPATH:
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	001.png
Views:	36
Size:	16.4 KB
ID:	65891  
Devlin is offline  
Old 12 January 2020, 18:13   #6
snowpile79
Registered User

 
Join Date: Jan 2018
Location: Hancock
Posts: 15
Wow thanks folks! Testing right now.
snowpile79 is offline  
Old 12 January 2020, 18:21   #7
snowpile79
Registered User

 
Join Date: Jan 2018
Location: Hancock
Posts: 15
Quote:
Originally Posted by snowpile79 View Post
Wow thanks folks! Testing right now.
Hmm tried renaming but still says unregistered. The keyfiles I have must be invalid or for an older version. I downloaded them from the zone after searching for amtelnet. There were a couple key files returned in the search results that I thought would work. It looks like you cant buy this anymore. Anyone willing to upload a working key? Thanks for the help either way.
snowpile79 is offline  
Old 15 January 2020, 20:27   #8
jPV
Registered User
jPV's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: RNO
Posts: 736
The key was probably for v1 then. If you can't obtain the program legally or by other means anymore, there are always cracked versions too. Search for bk-at245.lha for the latest 2.4.5 version cracked by Bad Karma.
jPV is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
put adf files into hdf file eflake support.Other 2 11 October 2019 21:28
What is the TrapDoor.key file for please.. Mclane support.Other 6 09 December 2018 10:28
AmTelnet Caius request.Apps 28 04 May 2017 09:46
Where to put the whdload key staropram support.FS-UAE 8 20 October 2014 23:20
where to put -norawinput in a config file? for vista usage kirk support.WinUAE 18 09 April 2009 19:24

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 08:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.10964 seconds with 14 queries