English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 08 December 2008, 08:50   #1
Fingerlickin_B
Amiga Nut
Fingerlickin_B's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Belco, Australia
Posts: 2,239
MultiFaceCard3 broken?

Hi all,

I've installed this card in my A2000 & trying to link it to my PC with Amiga Explorer (I paid enough for this slow program, so like to use it even with faster data transfer options like CD-ROM & ZIP drive).

I changed the AE program on the Amiga side to use the driver MFM.DEVICE, as installed by the MultiFace install floppy, but when I run AE is says "Serial connection cannot be opened".

Does this mean by MultiFace card is broken...or do I have to change more settings?

Sorry, I'm a bit of a goon & always asking such silly questions, it may be simple, but I honestly do not know.

PZ.
Fingerlickin_B is offline  
Old 08 December 2008, 09:16   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 45
Posts: 23,887
mfm.device is afaik a floppy disk driver

ADDED: correct device should be "duart.device"
Toni Wilen is offline  
Old 08 December 2008, 09:30   #3
Fingerlickin_B
Amiga Nut
Fingerlickin_B's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Belco, Australia
Posts: 2,239
Yep, I did what I should have done before...read the manual

Even though I already figured it out, I am VERY grateful for the super-fast help Toni , it's great to see people leap to the rescue so fast. I try to when I can, just most times I don't have the answer for people

PZ.
Fingerlickin_B is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Kickstartswitcher broken? ascp support.Hardware 5 28 February 2012 18:00
Broken A500 absence support.Hardware 22 09 October 2011 23:13
another broken motherboard needs help :) loth77 support.Hardware 40 17 September 2010 12:50
Broken Thumbnails logix AMR data problems 10 06 January 2010 18:11
Help! Broken Sd/ff! CU_AMiGA Hardware pics 7 16 November 2006 10:07

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 15:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06222 seconds with 15 queries