English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 01 December 2019, 12:53   #1
Sebiohazard
Registered User
Sebiohazard's Avatar
 
Join Date: Jul 2019
Location: France
Posts: 11
Question Installation shaders where to copy the files ?

Hello everyone !

I have a problem to install the shaders with WinUAE... I unzipped the pack & I copied the files here:



& here:



But NOTHING in the drop-down menu of the Filter menu they are not available:



How to proceed ? Thanks best regards !

Last edited by Sebiohazard; 01 December 2019 at 13:24.
Sebiohazard is offline  
Old 01 December 2019, 15:08   #2
DamienD
Global Moderator

DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 43
Posts: 15,762
Weird, they definitely go under the "Plugins\filtershaders\direct3d" directory:



DamienD is offline  
Old 01 December 2019, 15:44   #3
Sebiohazard
Registered User
Sebiohazard's Avatar
 
Join Date: Jul 2019
Location: France
Posts: 11
Hello thanks for your answer !

I have the same path as you & it does not work...
Sebiohazard is offline  
Old 01 December 2019, 16:17   #4
DamienD
Global Moderator

DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 43
Posts: 15,762
I don't know what to suggest
DamienD is offline  
Old 01 December 2019, 16:28   #5
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 44
Posts: 23,360
D3D9/11 mode is not enabled/active.
Toni Wilen is offline  
Old 01 December 2019, 17:22   #6
Sebiohazard
Registered User
Sebiohazard's Avatar
 
Join Date: Jul 2019
Location: France
Posts: 11
& how to activate it ?
Sebiohazard is offline  
Old 01 December 2019, 17:40   #7
guest.r
Registered User

guest.r's Avatar
 
Join Date: May 2017
Location: EU
Posts: 284
Quote:
Originally Posted by Toni Wilen View Post
D3D9/11 mode is not enabled/active.
As i'm reading this thread i think it would be a very nice idea to add the latest shaderpack to the WinUAE download page as a seperate download.

https://eab.abime.net/showpost.php?p...&postcount=292

It's a bit hidden here on EAB...
guest.r is offline  
Old 01 December 2019, 17:56   #8
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 44
Posts: 23,360
Quote:
Originally Posted by Sebiohazard View Post
& how to activate it ?
Misc panel. Note that if you want to use D3D9, you must have DirectX9 redistributable installed which does not come with Windows. (But pre-D3D11 games usually install it by default)

Quote:
Originally Posted by guest.r View Post
As i'm reading this thread i think it would be a very nice idea to add the latest shaderpack to the WinUAE download page as a seperate download.
I'll think about it
Toni Wilen is offline  
Old 03 December 2019, 10:52   #9
Sebiohazard
Registered User
Sebiohazard's Avatar
 
Join Date: Jul 2019
Location: France
Posts: 11
It does not work even by activating the option D3D9...
Sebiohazard is offline  
Old 03 December 2019, 12:40   #10
DamienD
Global Moderator

DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 43
Posts: 15,762
Quote:
Originally Posted by Sebiohazard View Post
It does not work even by activating the option D3D9...
D3D9 is what I use and you can see my screenhots

You did installed the "DirectX9 redistributable" as Toni mentioned?
https://www.microsoft.com/en-gb/down...s.aspx?id=8109
DamienD is offline  
Old 03 December 2019, 18:27   #11
Sebiohazard
Registered User
Sebiohazard's Avatar
 
Join Date: Jul 2019
Location: France
Posts: 11
Exclamation

Thank you very much after installing " DirectX9 redistributable " filters are finally here !

By cons I still have this message at the launch of WinUAE ?!

Sebiohazard is offline  
Old 03 December 2019, 18:37   #12
Retroplay
Lemon Curry ?

Retroplay's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Denmark
Age: 45
Posts: 3,404
Install KB2670838 from WU and it'll go away.
Retroplay is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fastest way to exactly copy many files, Amiga-Side? rsn8887 support.Other 19 10 November 2019 21:08
Problem with copy Adf files rayan259 support.Other 4 09 November 2016 20:11
Copy WHDLoad files to HD 1988 support.WinUAE 2 01 December 2010 21:46
How do I copy files in Workbench... NeonBible New to Emulation or Amiga scene 15 02 March 2008 17:18
Copy files ADF to HDF Heula New to Emulation or Amiga scene 7 11 January 2008 14:48

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 15:30.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.08065 seconds with 13 queries