English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Demos

 
 
Thread Tools
Old 15 January 2019, 22:01   #1
Marskilla
Registered User
 
Join Date: Sep 2012
Location: Nantes - France
Posts: 92
Eek No Sound in Ascii Attack ?

I downloaded ASCII ATTACK from scene.org ( https://files.scene.org/view/mirrors...sciiAttack.lha ) and Pouet.net ( http://www.pouet.net/prod.php?which=61687 ).

Using WinUAE and FS-UAE I can get no sound !

I found a video on Youtube with sound :

[ Show youtube player ]

Any idea on how to make it work ?
Marskilla is offline  
Old 15 January 2019, 22:05   #2
Marskilla
Registered User
 
Join Date: Sep 2012
Location: Nantes - France
Posts: 92
I also tried Aminet ( http://ukscifi.net/A/AmiNet/demo/intro/ ) and Amiscene ( ftp://ftp.amigascne.org/pub/amiga/Gr...sciiAttack.lha ) both 040 and standard exes.

It just don't want to play the music.
Marskilla is offline  
Old 15 January 2019, 22:11   #3
AMIGASYSTEM
Registered User
AMIGASYSTEM's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Brindisi (Italy)
Posts: 4,286
The demo requires the library "playsid.library", add playsid.library it to your system or the demo folder and the audio will work

https://amiga.foul.fr/index.php
AMIGASYSTEM is offline  
Old 15 January 2019, 22:31   #4
Marskilla
Registered User
 
Join Date: Sep 2012
Location: Nantes - France
Posts: 92
Thanks !

I downloaded V1.2, renamed the file, had it in the Libs folder and it worked !

Marskilla is offline  
Old 15 January 2019, 22:34   #5
AMIGASYSTEM
Registered User
AMIGASYSTEM's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Brindisi (Italy)
Posts: 4,286
Ok also v1.1 worked

Last edited by AMIGASYSTEM; 15 January 2019 at 22:44.
AMIGASYSTEM is offline  
Old 22 January 2019, 12:30   #6
Foebane
Registered User
 
Join Date: Sep 2011
Location: Cardiff, UK
Age: 46
Posts: 1,536
When I ran this, the audio worked, but there was an ugly grey border around the main area - is that meant to happen? It's not in the video.
Foebane is offline  
Old 22 January 2019, 13:17   #7
AMIGASYSTEM
Registered User
AMIGASYSTEM's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Brindisi (Italy)
Posts: 4,286
You will have some problems in the WinUAE configuration or in the system, try a standard Workbench (just add playsid.library) and a default configuration from the Quickstart and you'll see that it works well without problems, then maybe you make comparisons to find out the cause of your problem
AMIGASYSTEM is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ASCII banner for FTP DannyBoy request.Other 2 02 November 2017 07:29
Ello' n thanks (and a EAB ascii from me :) ne7 Amiga scene 8 31 December 2008 11:57
OldskoolUK Ascii News#5 - out now! DaZZaBoY News 2 20 April 2007 22:26
OldskoolUK Ascii Newsletter#3 - OUT NOW! DaZZaBoY News 14 03 February 2007 00:55
Ascii Junkie Amigaboy support.Demos 10 23 August 2002 18:01

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 21:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.08949 seconds with 15 queries