English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Games

 
 
Thread Tools
Old 10 May 2005, 16:34   #1
Tim Janssen
Junior Member

Tim Janssen's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: Den Bosch / The Netherlands
Age: 42
Posts: 1,271
Crazy Cars 1 blue screen

Can anyone get Crazy Cars 1 to run in any version of WinUAE?
I remember it ran OK on my original Kickstart 1.3 1 Meg A500, but in the emulator the screen turns blue after the title screen.

Does anyone know which exotic WinUAE configuration I need? Thanks.
Tim Janssen is offline  
Old 11 May 2005, 00:11   #2
gimbal
cheeky scoundrel
gimbal's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Spijkenisse/Netherlands
Age: 37
Posts: 3,065
Ah, crazy cars 1, "the keep the fire button pressed and that is basically the game" simulator.

It runs correctly without a hitch for me. I use:

1) Crazy Cars (1987)(Titus)[h Prig]
2) latest winuae
3) quickstart for kickstart 1.3 (ocs agnus, 0.5 chip, 0.5 slow)

The blue screen does appear, but only for half a minute or so.
gimbal is offline  
Old 15 May 2005, 19:37   #3
Tim Janssen
Junior Member

Tim Janssen's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: Den Bosch / The Netherlands
Age: 42
Posts: 1,271
Hmm. I tried to run the game with the configuration you wrote, but to no avail. Can you possibly upload your version of Crazy Cars?
Tim Janssen is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Amstrad crazy cars 2 map lolafg request.Other 0 16 October 2010 15:10
Crazy Cars III Disk 2 mai request.Old Rare Games 3 03 October 2010 16:45
blue screen of death residuum New to Emulation or Amiga scene 12 22 May 2007 18:50
Blue screen in UAE NOB support.WinUAE 3 02 September 2006 21:49
Stuck in Crazy Cars II (far in the game) andreas support.Games 6 31 July 2006 20:59

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 14:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05960 seconds with 15 queries