English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Games

 
 
Thread Tools
Old 20 April 2005, 18:30   #1
Lukyan
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Location: Europe
Age: 38
Posts: 12
Super Street Fighter II Turbo

I'm not able to load this game!

I have WinUAE 9.9.9 R2, I choose Amiga 1200 in Quickstart Option and I set the ROM to 3.1 version. After when I run the emulation with the first floppy disk of the game, a window appears with a prompt...

What should I do?

PS: I downloaded from a site a patch for WHDL install for this game, what is that?

PPS: I never had an Amiga...
Lukyan is offline  
Old 20 April 2005, 18:39   #2
Shoonay
Global Caturator
Shoonay's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Porando
Posts: 6,035
You might wanna read this page's FAQ, and the main WHDLoad page... and while you're at it, google as much as you can
Shoonay is offline  
Old 20 April 2005, 18:46   #3
zardoz
Zone Friend
zardoz's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Wales
Age: 47
Posts: 138
do you _have_ the 3.1 ROM? If you're getting a prompt like 'could not load kickstart rom' then it's winuae isn't finding it.


Don't ask me where to find a 3.1 ROM... rare as hens teeth
zardoz is offline  
Old 20 April 2005, 19:54   #4
Lukyan
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Location: Europe
Age: 38
Posts: 12
I read the faq before posting, but I'm not able to find what I'm looking for...

The main problem of the game is this: the first floppy disk is never read! And I don't really understand why... I tried various configurations but nothing happens! WHY?!?

The name of files of the game there is label "[HD]" what does it mean? It is the type of floppy or is a specification for harddisk?

I have the following roms:
- 1.3
- 2.1? (I don't remember the exact version number)
- 3.0
- 3.1
- 3.5
Lukyan is offline  
Old 20 April 2005, 20:33   #5
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 19,265
This game MUST be installed in the HD to work, AFAIK. That'swhy it doesnt load. Load Workbench, insert disk one and see its contents. Surely the installer is there. Make sure you have an HD configured in your WinUAE setup.
Akira is offline  
Old 21 April 2005, 14:40   #6
Muzkat
Into the Wonderful
Muzkat's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Earthrealm
Age: 37
Posts: 1,297
It's not really worth the effort. Play it on Mame instead, mate.
Muzkat is offline  
Old 24 April 2005, 23:54   #7
Stig
Registered User
 
Join Date: Mar 2005
Location: UK
Age: 41
Posts: 103
I'd play it on Fastmame instead, it's noticeably faster: http://www.geoshock.com/
Stig is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Super Street Fighter 2 Turbo - The Greatest Amiga Gaming Casualty? CU_AMiGA support.Games 102 01 May 2016 04:19
HELP: Super Street Fighter II Turbo Edi (FZ2D) request.Old Rare Games 13 26 October 2010 22:29
Super street fighter 2 turbo Biagettipas support.Games 12 08 December 2006 21:56
Super Street Fighter II Turbo AGA DamienD support.Games 5 17 September 2005 15:49
Super Street Fighter 2 Turbo CD32 - Any Good ? sut Retrogaming General Discussion 20 08 September 2004 02:02

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 04:49.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07607 seconds with 15 queries