English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Games

 
 
Thread Tools
Old 13 April 2005, 13:41   #1
ALEXB
 
Posts: n/a
Alien Breed 3d 2 TKG


I pulled My Amiga out of the attic at the weekend and pleasant memories came flooding back.
My Amiga 1200 has an Apollo 040-40mhz with 16mb of ram and a 100mb hard disc in it.

I plugged it in and I was amazed how quick it boots up to workbench, it's about 100 times faster than my 1.8Ghz Celeron PC.

I wanted to play Alien breed 3d 2 TKG but it asked for a code but I can't find the book.

I remember that the code was written in a little black book and you had to hold it up to the light and on an angle to read it.

I wonder is there any way to get the codes without paying for them as I'm only bothered about playing this game for nostalgic purposes.

P.S. is there a free adf. download available on the web that runs through win uae?

 
Old 13 April 2005, 16:17   #2
BippyM
Registered User

BippyM's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Nottingham, UK
Age: 43
Posts: 8,696
read the FAQ and all will be revealed!!!
BippyM is offline  
Old 13 April 2005, 18:23   #3
ALEXB
 
Posts: n/a
I've read most parts of the F&Q and I'm still having trouble finding this game from the list of sites.
I'd be happy enough if I could get my original Amiga copy running on the Amiga (an adf. copy for winUAE would be sweet though.)
I wondered if all the code books written for AB3d2 TKG were identical to each other, if so did someone out there copy them out into Word or something similar cos they found it too hard to read the master and would have wanted to make a back up.
If so could someone send me the .txt file please.
I started to many years ago but only did table A before I got fed up, and I've lost that copy too.
Cheers for the reply
Alex
 
Old 13 April 2005, 18:49   #4
kriz
Junior Member
kriz's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: No(R)Way
Age: 36
Posts: 2,443
good to see people back on track

visit our good friend kg:
http://www.deadwoodinc.net/killergorilla/ - This is WHdload installs, first install whdload:
www.whdload.de , then play it !! And quit back to your workbench after playing

Also get some new demos:
http://amiga.bbs.fi/ < - All new amiga scene releases.
kriz is offline  
Old 13 April 2005, 18:49   #5
Bamiga2002
BlizzardPPC'less

Bamiga2002's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Finland
Age: 41
Posts: 3,210
Send a message via MSN to Bamiga2002
You'll find it here: http://amiga.magix.name/games-whd.php
And you need WHDLoad to run it: http://www.whdload.de

Happy gaming

edit: i see kriz already posted some links heh
Bamiga2002 is offline  
Old 13 April 2005, 18:53   #6
kriz
Junior Member
kriz's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: No(R)Way
Age: 36
Posts: 2,443
lol
kriz is offline  
Old 14 April 2005, 14:07   #7
ALEXB
 
Posts: n/a
Thanks very much!
Ok the game and whdload is nearly downloaded (it's taking its time 30 mins for 2MB!)
I'm assuming that the game is a cracked version therefore I wont be needing the code book, is that right?
What I Could do with now is some tips on how to get it from my PC to my Amiga can I do that on floppy low density disks? Or do I need to buy (or make) a cable?
I'm no computer boff so go easy please.
Cheers
Alex.
 
Old 14 April 2005, 14:11   #8
ALEXB
 
Posts: n/a
Another note:
Would it be esier to play it through WinUAE on my (cough...PC Cough...), rather than me set my Amiga again.
If so how do I create a file from the lzx. file to an adf. that winuae can read
Cheers Again
Alex
 
Old 14 April 2005, 14:13   #9
Shoonay
Global Caturator
Shoonay's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Porando
Posts: 6,035
Quote:
Originally Posted by ALEXB
I'm assuming that the game is a cracked version therefore I wont be needing the code book, is that right?
It's not cracked, cracking is illegal, this is WHDified - which removes temporarly (until played from WHDLoad) the security and stuff...

For transfering i would suggest connecting your hd into your pc, and copying everything using WinUAE. Works GREAT!
Shoonay is offline  
Old 14 April 2005, 16:00   #10
kriz
Junior Member
kriz's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: No(R)Way
Age: 36
Posts: 2,443
alexb: use a cdrom !
kriz is offline  
Old 14 April 2005, 17:19   #11
ALEXB
 
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by kriz
alexb: use a cdrom !
How do I connect a CD rom to my Amiga?
Or a PC Hard disc for that matter.
Will I need a special cable?
 
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Working WinUAE config for Alien Breed and Alien Breed II takeobass support.WinUAE 2 22 July 2008 15:48
alien breed 3d 2 c0d334t3r project.Sprites 1 22 May 2005 13:40
Alien Breed 3D 2 - TKG Bamiga2002 support.Games 0 20 February 2005 20:28
Which alien breed was the best? Mangar Retrogaming General Discussion 39 27 August 2004 21:26
Alien Breed - PC haynor666 MarketPlace 2 18 June 2003 22:25

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 15:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07738 seconds with 15 queries