English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 01 December 2010, 10:18   #161
magnetic
Banned
 
Join Date: Oct 2010
Location: Los Angeles, USA
Posts: 244
Could one of you guys with the ematrix 030@50 please post here the jumper configs? Thanks
magnetic is offline  
Old 01 December 2010, 13:17   #162
FOL
PSPUAE DEV

FOL's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Barry / UK
Age: 40
Posts: 5,655
Send a message via MSN to FOL
Quote:
Originally Posted by magnetic View Post
Could one of you guys with the ematrix 030@50 please post here the jumper configs? Thanks
As the picture below / above.
Top jumper on. other 2 off.

So;
JP1 = OFF
JP2 = OFF
JP3 = ON
FOL is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with 1230-MK3/40mhz Turbo Card h0ffman support.Hardware 6 18 February 2012 16:22
E-Matrix 1230-50 problem greenoneten support.Hardware 16 28 October 2011 21:00
E-Matrix 1230 caver99 support.Hardware 0 23 April 2010 00:10
what's a A1200 E-MATRIX 1230-50 expansion card worth? Amiga-Boy MarketPlace 5 10 March 2010 13:49
FS: A600 E-matrix 630 Turboboard 68030/40MHz with 8MB Ram mr.niceguy MarketPlace 7 08 November 2009 15:14

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 17:41.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06021 seconds with 14 queries