English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Games

 
 
Thread Tools
Old 15 February 2009, 04:13   #1
pubzombie
Registered User

pubzombie's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: westmids
Posts: 814
Total Chaos

Just wondered if anybody is running Total Chaos. I havent got a HDD installed yet but I am going to try and run it from pcmcia flash card later today if its possible?
cheers
PZ
http://totalchaos-aga.sytes.net/
pubzombie is offline  
Old 15 February 2009, 11:25   #2
Graham Humphrey
Moderator
Graham Humphrey's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Norwich, Norfolk, UK
Age: 31
Posts: 11,042
Can't imagine why it wouldn't work as long as you've got a system capable of running it.
Graham Humphrey is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Total Chaos Unlimited Mendel request.Old Rare Games 5 25 October 2012 09:33
Total Chaos - help for a newbie. CongealedWallrs support.Games 33 27 April 2008 19:03
Total Chaos under WinUAE? davidpc support.WinUAE 22 19 February 2007 11:39
Total Chaos aga Freakyweakywoo HOL contributions 4 27 November 2005 14:38
Total Chaos benkid77 support.WinUAE 19 27 June 2005 04:49

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 01:58.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06147 seconds with 13 queries