English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Requests > request.UAE Wishlist

 
 
Thread Tools
Old 25 October 2006, 16:31   #1
DDNI
Targ Explorer

DDNI's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Northern Ireland
Age: 45
Posts: 5,189
Send a message via ICQ to DDNI Send a message via MSN to DDNI
PPC UAE on os 3.9

Hi all, is it possible to run UAE on my BPPC board through OS3.9?
DDNI is offline  
Old 25 October 2006, 16:38   #2
keropi
.
 
Join Date: Oct 2004
Location: Ioannina/Greece
Posts: 5,040
so to have more speed because u only have a 040??? why?
keropi is offline  
Old 25 October 2006, 16:48   #3
DDNI
Targ Explorer

DDNI's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Northern Ireland
Age: 45
Posts: 5,189
Send a message via ICQ to DDNI Send a message via MSN to DDNI
I know it is gonna be of very little use, but IF something can be done, then I love to try to do it!
DDNI is offline  
Old 25 October 2006, 16:59   #4
kriz
Junior Member
kriz's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: No(R)Way
Age: 37
Posts: 2,473
I remember i tried an UAE port many years ago on my bppc, it ran but abit slow i think..
kriz is offline  
Old 25 October 2006, 17:04   #5
DDNI
Targ Explorer

DDNI's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Northern Ireland
Age: 45
Posts: 5,189
Send a message via ICQ to DDNI Send a message via MSN to DDNI
Kriz which port did you try?
DDNI is offline  
Old 25 October 2006, 23:48   #6
kriz
Junior Member
kriz's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: No(R)Way
Age: 37
Posts: 2,473
I did some searching for it now, but couldnt find it.. It was released around 2000 i think.. Ill do some searching at work tomorrow
kriz is offline  
Old 26 October 2006, 00:22   #7
DDNI
Targ Explorer

DDNI's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Northern Ireland
Age: 45
Posts: 5,189
Send a message via ICQ to DDNI Send a message via MSN to DDNI
thanks
DDNI is offline  
Old 26 October 2006, 19:09   #8
AMIGAZ
Amiga-Mad
AMIGAZ's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Sweden
Age: 42
Posts: 1,286
Send a message via ICQ to AMIGAZ
http://web.archive.org/web/20061026170901/http://www.ph1.uni-koeln.de/~jakob/powerup.html

Check this out

Note: This is for PowerUp not WarpUp (WarpOS) so you'll need ppclibemu if you use WarpOS

Last edited by AMIGAZ; 26 October 2006 at 19:44.
AMIGAZ is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS-UAE for G4 ppc OSX 10.5.8 elowan support.FS-UAE 35 10 November 2014 19:22
FS-UAE (OSX-PPC) - No OSD menu? snakecoils support.FS-UAE 10 22 March 2013 22:51
JIT on E-UAE PPC? _ThEcRoW support.OtherUAE 8 06 May 2011 23:55
UAE + Hi-Toro + PPC Mac = Your Experiences? Fingerlickin_B support.OtherUAE 32 13 June 2009 22:23
PPC Emulation in UAE Beakster support.WinUAE 9 15 March 2008 11:28

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 03:21.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06654 seconds with 13 queries