English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 25 August 2018, 17:21   #2501
Hedeon
PPC Hacker

 
Join Date: Mar 2012
Location: Leiden / The Netherlands
Posts: 1,171
Congratulations. That's all you will get working, probably. :-)
Hedeon is offline  
Old 25 August 2018, 17:24   #2502
indigolemon
Bit Copying Bard

indigolemon's Avatar
 
Join Date: Jan 2017
Location: Kelty, Fife, Scotland
Age: 37
Posts: 787
Quote:
Originally Posted by Hedeon View Post
Congratulations. That's all you will get working, probably. :-)
Eh, I'll take it

Thanks all for your help/patience
indigolemon is offline  
Old 25 August 2018, 21:38   #2503
starship
Registered User
starship's Avatar
 
Join Date: Nov 2016
Location: turkiye
Posts: 154
Some overclocking on sonnet.
I think this is maximum for this card
on SysSpeed:
left 533mhz g4
right 533mhz g3
the only difference seems like some little more ram accessing speed and altivec support.

Last edited by starship; 13 October 2019 at 14:56.
starship is offline  
Old 25 August 2018, 23:15   #2504
nexus
Registered User

 
Join Date: Aug 2017
Location: USA
Posts: 728
well with any overclocking to max out you will need to up voltage doing that should get you more than likely stable 600
nexus is offline  
Old 26 August 2018, 01:26   #2505
grelbfarlk
Registered User

 
Join Date: Dec 2015
Location: USA
Posts: 2,000
Quote:
Originally Posted by starship View Post
Some overclocking on sonnet.
I think this is maximum for this card
on SysSpeed:
left 533mhz g4
right 533mhz g3
the only difference seems like some little more ram accessing speed and altivec support.

Are you manually setting SetCMemDiv?
grelbfarlk is offline  
Old 26 August 2018, 09:21   #2506
nexus
Registered User

 
Join Date: Aug 2017
Location: USA
Posts: 728
A1200 + Killer K1 NIC running Quake at 640x480
[ Show youtube player ]
nexus is offline  
Old 26 August 2018, 11:17   #2507
indigolemon
Bit Copying Bard

indigolemon's Avatar
 
Join Date: Jan 2017
Location: Kelty, Fife, Scotland
Age: 37
Posts: 787
Quote:
Originally Posted by nexus View Post
A1200 + Killer K1 NIC running Quake at 640x480
[ Show youtube player ]
Thats me! I was going to post that here, just hadn't got round to it yet
indigolemon is offline  
Old 26 August 2018, 11:22   #2508
k0x
Registered User

 
Join Date: Jan 2018
Location: Ostrava
Posts: 111
So you get it working in the end?
k0x is offline  
Old 26 August 2018, 11:30   #2509
indigolemon
Bit Copying Bard

indigolemon's Avatar
 
Join Date: Jan 2017
Location: Kelty, Fife, Scotland
Age: 37
Posts: 787
Quote:
Originally Posted by k0x View Post
So you get it working in the end?
I did yes with help from folk in this thread. So can now play QuakeWOS with no sound.

Last edited by indigolemon; 26 August 2018 at 18:05.
indigolemon is offline  
Old 26 August 2018, 14:34   #2510
starship
Registered User
starship's Avatar
 
Join Date: Nov 2016
Location: turkiye
Posts: 154
Quote:
Originally Posted by grelbfarlk View Post
Are you manually setting SetCMemDiv?
Yes. 0 or 5 same. Or I couldnt see any differance on syspeed.
starship is offline  
Old 26 August 2018, 18:14   #2511
jbenam
Italian Amiga Zealot

 
Join Date: Jan 2009
Location: Italy
Age: 32
Posts: 1,278
Quote:
Originally Posted by gurrag View Post
Has anyone had the time to test the pci-e version of the killer nic yet ? (together with that startech.com adapter ofc) was thinking it might be worth due to the 128mb memory.
I've already ordered it, gonna order a StarTech adapter soon too, I've found some for a decent price - will be a while before I'll be able to test it though, as I'm still looking for a Mediator.
jbenam is offline  
Old 26 August 2018, 20:43   #2512
nexus
Registered User

 
Join Date: Aug 2017
Location: USA
Posts: 728
Quote:
Originally Posted by indigolemon View Post
Thats me! I was going to post that here, just hadn't got round to it yet
mybad i had just seen it before i went to bed and posted

i see you like preludes

im running a KA7
nexus is offline  
Old 26 August 2018, 20:58   #2513
indigolemon
Bit Copying Bard

indigolemon's Avatar
 
Join Date: Jan 2017
Location: Kelty, Fife, Scotland
Age: 37
Posts: 787
Quote:
Originally Posted by nexus View Post
mybad i had just seen it before i went to bed and posted

i see you like preludes

im running a KA7
Yep, over a decade of running Preludes. Two 4th gens and a 3rd gen (always wanted to have pop up lights ). Still an admin on the LudeGeneration forum too.

However I've joined your team now, got myself a 2007 KB1 with 43k on the clock
indigolemon is offline  
Old 26 August 2018, 21:00   #2514
nexus
Registered User

 
Join Date: Aug 2017
Location: USA
Posts: 728
Quote:
Originally Posted by indigolemon View Post
Yep, over a decade of running Preludes. Two 4th gens and a 3rd gen (always wanted to have pop up lights ). Still an admin on the LudeGeneration forum too.

However I've joined your team now, got myself a 2007 KB1 with 43k on the clock
yeah im tryin to best DV8ED KA7
[ Show youtube player ]
nexus is offline  
Old 27 August 2018, 22:42   #2515
indigolemon
Bit Copying Bard

indigolemon's Avatar
 
Join Date: Jan 2017
Location: Kelty, Fife, Scotland
Age: 37
Posts: 787
I assume the reason for making sure QuakeWOS on the A1200 is run with -nosound specified is due to the hard lockups it causes if you forget this option

Oops, managed a whole level before it tipped over though.
indigolemon is offline  
Old 27 August 2018, 23:40   #2516
nexus
Registered User

 
Join Date: Aug 2017
Location: USA
Posts: 728
its ok with that game all you need is a nine inch nails cd lol
nexus is offline  
Old 28 August 2018, 16:43   #2517
Hedeon
PPC Hacker

 
Join Date: Mar 2012
Location: Leiden / The Netherlands
Posts: 1,171
Quote:
Originally Posted by indigolemon View Post
I assume the reason for making sure QuakeWOS on the A1200 is run with -nosound specified is due to the hard lockups it causes if you forget this option

Oops, managed a whole level before it tipped over though.

Did you hear sound? What settings? Anything else you tried like ADoom without sound?
Hedeon is offline  
Old 28 August 2018, 21:56   #2518
indigolemon
Bit Copying Bard

indigolemon's Avatar
 
Join Date: Jan 2017
Location: Kelty, Fife, Scotland
Age: 37
Posts: 787
Quote:
Originally Posted by Hedeon View Post
Did you hear sound? What settings? Anything else you tried like ADoom without sound?
https://photos.app.goo.gl/LCyYguHDByzygXK8A

Accidentally started it, seems it was using AHI (so output via my SB128). Crashed hard just after the 1 min mark (literally as I stopped filming).

What else would you like me to try? Happy to give other stuff a go
indigolemon is offline  
Old 28 August 2018, 22:36   #2519
grelbfarlk
Registered User

 
Join Date: Dec 2015
Location: USA
Posts: 2,000
Quote:
Originally Posted by indigolemon View Post
https://photos.app.goo.gl/LCyYguHDByzygXK8A

Accidentally started it, seems it was using AHI (so output via my SB128). Crashed hard just after the 1 min mark (literally as I stopped filming).

What else would you like me to try? Happy to give other stuff a go

So what if you set AHI Unit 0, and AHI Music Unit (don't remember which it uses) to Paula 8-bit DMA?
grelbfarlk is offline  
Old 28 August 2018, 23:02   #2520
Wrangler
Registered User

 
Join Date: Sep 2015
Location: London, UK
Posts: 308
Now I've got my PPC working stably (which was a hardware problem), I can share more YouTube goodness. Here's Q3 at 1GHz!

[ Show youtube player ]
Wrangler is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WANTED: PCI Sound Card VORTEX2 SuperQuard / SQ2500 or Turtlebeach SantaCruz pci card keropi MarketPlace 12 15 March 2017 02:48
Wanted:Sonnet Technologies QuadDoubler 50 (Doubler 4000) kronuz MarketPlace 0 16 June 2013 00:29
eBay : Sonnet Quaddoubler alexh MarketPlace 3 07 May 2013 00:50
Overlay problem on GeForce 7200 Leandro Jardim support.WinUAE 1 10 August 2010 15:50
Prometheus PCI & Voodoo 3 PCI GFX Card Slayer support.Hardware 21 05 September 2006 10:57

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 04:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.14502 seconds with 14 queries