English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 23 September 2008, 21:36   #1
tonyyeb
Has the Amiga bug again
tonyyeb's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Hull, UK
Age: 40
Posts: 791
Send a message via MSN to tonyyeb
ATX to A1200 PSU... switch on?

Hi all

Got a ATX to A1200/A600/A500 PSU adapter cable from Nathan on Oz. Stupid question this... How do I switch it on without a power button? I read I need to "ground pin 14 on the ATX PSU" but whilst I think that means connecting pin 14 to one of the ground pins i'm not sure if i'm correct. Am I? If so which other pin is a ground?

Thanks in advance!
tonyyeb is offline  
Old 23 September 2008, 21:41   #2
tonyyeb
Has the Amiga bug again
tonyyeb's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Hull, UK
Age: 40
Posts: 791
Send a message via MSN to tonyyeb
Forget it! It is already set to come on... just didn't push the Amiga PSU connector in hard enough!! Lol!
tonyyeb is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
A4000 PSU -> Mini-ATX PSU mod keropi Hardware mods 53 09 December 2019 04:52
Amiga A4000 ATX PSU Adapter Cable with Switch amigakit.com MarketPlace 13 15 December 2013 03:22
New ATX PSU / PS2 keyboard interface for A1200 whitebird Hardware mods 6 30 May 2012 16:24
Amiga 2000 ATX Adapter Cable With Switch amigakit.com MarketPlace 4 05 November 2010 12:55
ATX PSU to A1200/A600/A500/+ TheCorfiot support.Hardware 6 16 March 2008 20:55

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 17:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.08840 seconds with 13 queries