English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.FS-UAE

 
 
Thread Tools
Old 01 April 2018, 12:17   #1
winloze99
Zone Friend
 
Join Date: Dec 2005
Location: Sweden
Age: 47
Posts: 38
Amilator v 4.12-3

Hello,
I have managed to update Amilator v4.12-3 with FS-UAE 2.8.4 for Debian
Even updated the Debian system.
All updates was made 2018-03-31
I created a quick website where you can download it.
I have more ideas to add.
If this version dosent work please let me know.

Web site link
http://sanet.000webhostapp.com/
winloze99 is offline  
Old 01 April 2018, 20:26   #2
AMIGASYSTEM
Registered User
AMIGASYSTEM's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Brindisi (Italy)
Posts: 3,768
winloze99, thank you, tested Amilator update Amilator v4.12-3 also on virtual machine and it works well (loaded AFA OS hardfile)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Amilator.jpg
Views:	325
Size:	139.5 KB
ID:	57596  
AMIGASYSTEM is offline  
Old 02 April 2018, 21:59   #3
winloze99
Zone Friend
 
Join Date: Dec 2005
Location: Sweden
Age: 47
Posts: 38
Updated Amilator with new Kernel

I updated Amilator with kernel 4.15.0-2-pae

download here
https://sanet.000webhostapp.com/

Let me know if something is wrong.
winloze99 is offline  
Old 02 April 2018, 22:44   #4
AMIGASYSTEM
Registered User
AMIGASYSTEM's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Brindisi (Italy)
Posts: 3,768
Tested new 4.15, i only encounter a mouse problem that does not work !
AMIGASYSTEM is offline  
Old 03 April 2018, 16:25   #5
winloze99
Zone Friend
 
Join Date: Dec 2005
Location: Sweden
Age: 47
Posts: 38
Quote:
Originally Posted by AMIGASYSTEM View Post
Tested new 4.15, i only encounter a mouse problem that does not work !
I have tested this on 3 diffrent computers

Laptop : Packard Bell Core i5 mobile
Stationary : Intel Core i7 8700
Stationary : AMD FX 8350
2 diffrent mouses and the mousepad on the laptop

And i dont get the fault you get, the mouse works fine.

Let me know what hardware you have, maybe i can fix a equal computer and test it there.

Its hard for me to locate what the problem is when i dont get the same problem.

regards
Mathias Gustafsson aka Winloze99
winloze99 is offline  
Old 03 April 2018, 17:18   #6
AMIGASYSTEM
Registered User
AMIGASYSTEM's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Brindisi (Italy)
Posts: 3,768
Strange because everything worked well all the other versions included Amilator v 4.12-3.
The problem Mouse but also keyboard is only on the version 4.15, tested on Laptop Samsung R730, Sony Vaio VGN-FZ21M and virtual machine.

Maybe something is missing in the archive 4.15?

Last edited by AMIGASYSTEM; 11 April 2018 at 18:43.
AMIGASYSTEM is offline  
Old 05 April 2018, 11:18   #7
AMIGASYSTEM
Registered User
AMIGASYSTEM's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Brindisi (Italy)
Posts: 3,768
Ciao winloze99, i found that on your version of "Amilator v4.12-3"
it does not start a configuration based on A500, THIS file config tested


The config attached works well with version "Amilator v4.12-3" the of user nobody "
AMIGASYSTEM is offline  
Old 05 April 2018, 13:08   #8
nobody
Registered User

nobody's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Location: GR
Age: 41
Posts: 1,203
I have an updated version with latest Dev version of fs-uae but I didn't find a reason to upload it. Minor changes to what already exists. Only real benefit that you can change jit on the fly inside workbench (on-off).
nobody is offline  
Old 05 April 2018, 16:36   #9
Dunny
Registered User

Dunny's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Scunthorpe/United Kingdom
Posts: 1,086
I was working on a version that loaded FS-UAE from outside the SquashFS archive, for easy updating. Never did finish it...

Isn't it pretty much a command line affair to disable JIT anyway? I do that for all WHDLoad games (but run at maximum speed).
Dunny is offline  
Old 05 April 2018, 17:32   #10
AMIGASYSTEM
Registered User
AMIGASYSTEM's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Brindisi (Italy)
Posts: 3,768
Quote:
Originally Posted by Dunny View Post
Isn't it pretty much a command line affair to disable JIT anyway?.
Yes, i have a convenient icon to enable/disable JIT
AMIGASYSTEM is offline  
Old 10 April 2018, 21:51   #11
amigo-mexicano
Amiga's Power!

amigo-mexicano's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Location: Mexico City
Posts: 47
I also have the problem of keyboard and mouse not working, only with version 4.15, works well with 4.12, any idea what it could be?
amigo-mexicano is offline  
Old 11 April 2018, 10:28   #12
winloze99
Zone Friend
 
Join Date: Dec 2005
Location: Sweden
Age: 47
Posts: 38
Problem with Amilator

Some users got problem with Amilator 4.15 (mouse and keyboard wont work)
I uploaded a new version at my site.
Try this version and post in here and tell me if it work or not work.

http://sanet.000webhostapp.com/

Direct link to download
https://drive.google.com/file/d/1-V6...ew?usp=sharing
winloze99 is offline  
Old 11 April 2018, 11:48   #13
Goingdown
Registered User
Goingdown's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Finland
Posts: 153
@winloze99: Your fixed version seems to work for me, older 4.15 did not work.
Goingdown is offline  
Old 11 April 2018, 12:14   #14
winloze99
Zone Friend
 
Join Date: Dec 2005
Location: Sweden
Age: 47
Posts: 38
@Goingdown: Thats great, hope the other users try this to.
winloze99 is offline  
Old 11 April 2018, 18:36   #15
AMIGASYSTEM
Registered User
AMIGASYSTEM's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Brindisi (Italy)
Posts: 3,768
Me too 4.15-0-2 works well tested successfully with AfA-OS, keyboard and mouse now work well

Last edited by AMIGASYSTEM; 11 May 2018 at 02:33.
AMIGASYSTEM is offline  
Old 11 April 2018, 21:36   #16
White
Registered User
 
Join Date: Sep 2016
Location: italy
Posts: 371
Hi winloze99,
I have not been following the development of fs-uae for a long time,
at the moment it is possible to use uaegfx with amigaOs 4.1FE?
thanks for a possible answer and other suggestions.
And thanks for your work too!
White is offline  
Old 11 April 2018, 22:01   #17
AMIGASYSTEM
Registered User
AMIGASYSTEM's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Brindisi (Italy)
Posts: 3,768
Yes Paolo with OS3, look at my screenshot!

Last edited by AMIGASYSTEM; 11 April 2018 at 22:18.
AMIGASYSTEM is offline  
Old 11 April 2018, 22:15   #18
White
Registered User
 
Join Date: Sep 2016
Location: italy
Posts: 371
Hi Carlo,
so now you can use the 4.1FE
with audio and uaegfx?
it works?
Thank you for your response.
Thank you!
White is offline  
Old 11 April 2018, 22:18   #19
AMIGASYSTEM
Registered User
AMIGASYSTEM's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Brindisi (Italy)
Posts: 3,768
No UAE GFX with OS4, no UAE 16Bit HiFi Stereo OS3
AMIGASYSTEM is offline  
Old 11 April 2018, 22:29   #20
White
Registered User
 
Join Date: Sep 2016
Location: italy
Posts: 371
Ok, thanks for the reply
you're kind as always :-)
White is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Amilator help and Kickrom and other files XenusFFox support.OtherUAE 8 07 November 2017 18:46
Amilator (Was: FS-UAE Standalone like Amithlon) Amigamerlin support.FS-UAE 98 05 November 2017 19:48
FS-UAE & Linux (Amilator 4.9.3) Right mouse click DavidT support.FS-UAE 7 24 October 2017 03:29

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 08:20.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.08884 seconds with 14 queries