English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Games

 
 
Thread Tools
Old 29 October 2006, 20:19   #1
Marlon
Registered User
Marlon's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: England, York
Age: 49
Posts: 275
Erik

Anyone been able to get in working in winUAE? If so, how? Cheers
Marlon is offline  
Old 29 October 2006, 21:05   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 43
Posts: 22,105
I think you should post more information if you want answers..

Like what happens? ADF? (CRC32 or Tosec name, very important if there are multiple versions) SPS? HD?

EDIT: Erik (1992)(Atlantis)(cr CSL)(t +4 ZNT).zip appears to work just fine.

Last edited by Toni Wilen; 29 October 2006 at 21:29.
Toni Wilen is offline  
Old 30 October 2006, 00:36   #3
Marlon
Registered User
Marlon's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: England, York
Age: 49
Posts: 275
Sorry, that WOULD help wouldn't it? What happens is the game loads to a certain point, the screen goes black, then nothing happens; it all just stop.

I've tried and A500 and A1200 configs.

*Edit* Sorted it. I was using a bad adf.

Last edited by Marlon; 30 October 2006 at 01:05.
Marlon is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Erik PD Game Steve request.Old Rare Games 8 02 June 2013 15:21
Erik the Viking scrolltext? Gordon Bennett request.Demos 1 16 June 2006 16:31

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 04:29.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05707 seconds with 13 queries