English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 27 October 2017, 23:11   #1
Seaside
Registered User
 
Join Date: Apr 2010
Location: Athens,Greece
Posts: 28
Help for a600/a1200 board.

Hi,forum members.

I want help for a600/a1200 board. Someone to indicate / let me know

I would like to know which are the capacitors for the RF to remove them completely since the RF's are removed.

In a600 and a1200 board.

Thanks.

Last edited by Seaside; 27 October 2017 at 23:20.
Seaside is offline  
Old 28 October 2017, 20:21   #2
Sim085
Registered User
 
Join Date: Apr 2009
Location: Lija
Posts: 463
Hello, I am no expert but a couple of days ago I asked a similar question. Maybe it helps.

Here is the link:
http://eab.abime.net/showthread.php?t=89111


Quote:
Originally Posted by Seaside View Post
Hi,forum members.

I want help for a600/a1200 board. Someone to indicate / let me know

I would like to know which are the capacitors for the RF to remove them completely since the RF's are removed.

In a600 and a1200 board.

Thanks.
Sim085 is offline  
Old 29 October 2017, 11:00   #3
Seaside
Registered User
 
Join Date: Apr 2010
Location: Athens,Greece
Posts: 28
Thanks for your reply.

RF's are already removed. I just wanted to know if there is a reason or a meaning to leave the caps for the RF's there.
Seaside is offline  
Old 29 October 2017, 23:45   #4
Daedalus
Registered User

Daedalus's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Dublin, then Glasgow
Posts: 3,489
C235 and 236 shouldn't be needed any more when the RF modulator is removed, but they don't cause any problems if they're left there either.
Daedalus is offline  
Old 31 October 2017, 19:31   #5
Seaside
Registered User
 
Join Date: Apr 2010
Location: Athens,Greece
Posts: 28
Quote:
Originally Posted by Daedalus View Post
C235 and 236 shouldn't be needed any more when the RF modulator is removed, but they don't cause any problems if they're left there either.
Thanks for your reply also.

I'm thinking to put tantalum capacitors and remove completely the ones i don't need. For the RF
Seaside is offline  
Old 01 November 2017, 18:20   #6
Daedalus
Registered User

Daedalus's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Dublin, then Glasgow
Posts: 3,489
Fair enough. Personally I don't use tantalums to replace electrolytics as their differing characteristics may have unknown side effects further down the line. But others have done, so each to their own.
Daedalus is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
help for A600 4MB Kipper2k board emilen72 support.Hardware 2 10 February 2015 12:03
wantend a DEAD A600 board Amiga-Digital MarketPlace 0 04 October 2009 13:25
Wanted: A600 or A1200 board from Europe AB Positive MarketPlace 0 11 June 2009 20:22
A600 memory board battery MrA600HD support.Hardware 3 25 October 2006 12:24
Some tech questions about an apparently modified A1200 board and a Zorro board eLowar support.Hardware 10 18 April 2004 20:06

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 16:29.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06559 seconds with 13 queries