English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 09 June 2018, 01:54   #1
hardgb
HARDGB

 
Join Date: Jan 2016
Location: Fortaleza / Brasil
Posts: 4
Help: SysSpeed not work

I am trying to install Speedy but I am not able to run the program after installation.
[ Show youtube player ]
hardgb is offline  
AdSense AdSense  
Old 13 June 2018, 18:37   #2
Sir_Lucas
Registered User

Sir_Lucas's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Norwich, UK
Posts: 549
Do you have MUI 3.8 installed? What does SnoopDos show? Run SnoopDos and then Syspeed.
Sir_Lucas is online now  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Reading SysSpeed Modules Wrangler support.Apps 1 23 October 2017 17:43
How do I get F4 to work? mrvp support.FS-UAE 3 30 August 2015 20:31
High-level Apps for SysSpeed tygre request.Apps 8 01 February 2013 05:11
SysSpeed won't install Photon support.Apps 3 20 December 2011 13:13
060 SysSpeed CPU FPU? ancalimon support.Hardware 7 03 January 2010 15:10

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 21:18.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05462 seconds with 13 queries