English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Coders > Coders. Language

 
 
Thread Tools
Old 21 July 2016, 00:19   #1
dschallock
Registered User

 
Join Date: Jul 2016
Location: Northern California
Posts: 10
Backbone help

Hello,
My name is Dan and I am having some trouble getting backbone going on my Amiga 3000 3.1. I recently (yesterday) did a fresh wipe and install of 3.1 on my system because I wanted to be sure I didn't have some add on that was messing things up.

For the purposes of installation I was following the wonderful tutorial put together by Cammy on this site.

1) installed the backbone_full archive
2) installed (copied over) the backbone_UPD archive
3) copied the backbone key file into the directory.
4) run backbone and create a new project
5) clicked on screen setup and entered in all the data as she indicated.
6) saved the game and......

*** here is where the problem is ***

7) I click "Image editor" and boom it throws me back to workbench with a pop up message saying system request (or something like that) and in the window is like 1 or 2 symbols (not from the English alphabet anyway) and thats it. The program was quit out and nothing functions.

Has anyone run into this? or does anyone have ideas what might be going wrong?
Thanks ahead of time for the help with this!
-Dan
dschallock is offline  
AdSense AdSense  
Old 03 September 2016, 22:15   #2
Lonewolf10
AMOS Extensions Developer
Lonewolf10's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: near Cambridge, UK
Age: 38
Posts: 1,917
Did you ever solve the problem?
Lonewolf10 is offline  
Old 03 September 2016, 22:29   #3
volvo_0ne
Registered User

 
Join Date: Mar 2015
Location: Sheffield UK
Posts: 247
Snoopdos may help here if it's a load failure of some kind?
volvo_0ne is offline  
Old 03 September 2016, 22:54   #4
hipoonios
Amiga Hardcore Gamer

hipoonios's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Sweden
Age: 39
Posts: 1,090
I got a PM from him. The problem was that he used an NTSC Amiga. Booting into PAL mode solved the problem with the image editor.
hipoonios is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to make sprites on Backbone DerekAutista123 support.Apps 8 14 March 2016 16:04
Garfield Sprites for Backbone?? DerekAutista123 support.Apps 1 12 March 2016 22:26
Backbone, problem Koyot1222 support.Apps 1 13 March 2012 00:18
Backbone under WinUAE Soulast support.WinUAE 4 17 November 2011 21:50
Backbone Register Help AmigaNG support.Apps 10 13 May 2008 22:57

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 18:49.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.12657 seconds with 14 queries