English Amiga Board

Go Back   English Amiga Board > Support > support.Other

Thread Tools
Old 15 February 2017, 14:08   #1
Posts: n/a
WHDLoad and Kickstart

So I have my nice install of ClassicWB on my CF, with kickstart files for WHDLoad in devs:kickstarts.

When I run any game from WHDLoad in WinUAE, all is fine, but when I put the CF back into my 1200 and try to load most of AGA games I get this:

error during 'resload_LoadKick'
invalid kickstart image 'devs:kickstarts/kick40068.a1200'

for non-AGA games, I get other errors, or they run up to a point and then crash.

Any idea?
AdSense AdSense  
Old 15 February 2017, 14:16   #2
Missile Command Champion

Retro-Nerd's Avatar
Join Date: Aug 2005
Location: Germany
Age: 46
Posts: 10,919
Seems like the MaxTransfer value is wrong for your IDE-CF card. It has to be set to 1fe00 in the HDToolbox advanced settings for each partition or files gets corrupted during the copy process. You have to copy all files again after you've set the said value.

Could be also a broken ram bar or a turbocard/mainboard timing issue, if your MaxTransfer value is right.

Last edited by Retro-Nerd; 15 February 2017 at 15:06.
Retro-Nerd is offline  
Old 16 February 2017, 16:37   #3
Posts: n/a
Worked like a charm just by changing the MaxTransfer value, thank you!
AdSense AdSense  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WHDLOAD - kickstart problem GadgetUK support.Games 14 20 March 2013 14:26
winuaeloader (whdload) reverting to kickstart 1.3 fil support.WinUAE 1 25 August 2011 15:37
Problems with 3.1 kickstart in WHDload zap64uk project.WHDLoad 7 30 March 2010 01:23
WhdLoad Compatability with Cyberstorm \ Kickstart ? THX1138 support.Apps 27 18 June 2006 23:47
Kickstart problem with WHDload... th4t1guy support.Apps 5 08 June 2004 00:58

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 10:33.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.13678 seconds with 14 queries