English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 03 October 2019, 21:19   #1
honx
Registered User

honx's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Location: Klagenfurt / Austria
Posts: 1,298
deactivate sticky keys just for winuae

i'm trying to play pinball dreams in winuae but there is this annoying sticky keys thingamajigs which upets my plans.
but i don't want to deactivate it globally, just for a few games within winuae. so can i do it just for winuae alone?
honx is offline  
Old 04 October 2019, 18:43   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 44
Posts: 23,123
I am not going to add any feature that changes Windows global settings. It is a bad idea.

Perhaps there is some utility that can do it.
Toni Wilen is offline  
Old 04 October 2019, 22:19   #3
Foebane
Registered User
 
Join Date: Sep 2011
Location: Cardiff, UK
Age: 47
Posts: 1,792
Quote:
Originally Posted by honx View Post
i'm trying to play pinball dreams in winuae but there is this annoying sticky keys thingamajigs which upets my plans.
but i don't want to deactivate it globally, just for a few games within winuae. so can i do it just for winuae alone?
StickyKeys is the bane of my life, the number of times I've tapped Shift too often and the program I'm running (or even game) is rudely interrupted. I tend to turn off all that Accessibility stuff.
Foebane is offline  
Old 04 October 2019, 22:53   #4
malko
Ex nihilo nihil

malko's Avatar
 
Join Date: Oct 2017
Location: CH
Posts: 2,099
what about this ?
malko is offline  
Old 05 October 2019, 08:25   #5
Hewitson
Registered User
Hewitson's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Melbourne, Australia
Age: 36
Posts: 3,325
Just turn it off globally. This has to be the most useless "feature" of all time, how could anyone be stupid enough to implement this rubbish?

Quote:
For example, if you wanted to use the copy function which is accessed by pressing the ‘Crtl’ and ‘C’ keys at the same time, Sticky Keys will allow you to activate this command by first pressing ‘Ctrl’, and then pressing ‘C’ after.
Hewitson is offline  
Old 05 October 2019, 09:07   #6
deimos
Registered User

 
Join Date: Jul 2018
Location: Londonish / UK
Posts: 255
Quote:
Originally Posted by Hewitson View Post
the most useless "feature" of all time, how could anyone be stupid enough to implement this rubbish?
Seriously?
deimos is online now  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Setting keys in WinUAE Spyhunter support.WinUAE 6 07 January 2011 15:01
Changing WinUAE Keys Basquemactee1 support.WinUAE 2 04 July 2007 06:16
WinUAE has messed up my keys :( Faceless support.WinUAE 2 07 December 2005 16:45
deactivate Blizzard 1220/4 ??? PiCiJi support.Hardware 1 05 October 2004 09:34
Keys in WinUAE rjpa support.WinUAE 1 25 November 2002 18:59

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 16:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07069 seconds with 15 queries