English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 14 March 2016, 12:41   #1
mrmightyfine
Registered User
mrmightyfine's Avatar
 
Join Date: Jan 2016
Location: Geldeston, Norfolk
Posts: 12
GVP Board

I recently bought a GVP G-Force 030 running at 40MHz, it was sold to me as pulled from a working machine. My issue is the GVP board won't work in either of the 2 Amiga 2000's I have. Both are rev 6.2, one has KS 3.1 the other a rom switcher with KS 2.04 and 3.1. First I got a yellow screen then a grey one.
mrmightyfine is offline  
Old 14 March 2016, 12:43   #2
mrmightyfine
Registered User
mrmightyfine's Avatar
 
Join Date: Jan 2016
Location: Geldeston, Norfolk
Posts: 12
This is the board
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	20160308_164124.jpg
Views:	78
Size:	107.3 KB
ID:	47873  
mrmightyfine is offline  
Old 14 March 2016, 16:29   #3
checksum
Registered User

checksum's Avatar
 
Join Date: Jan 2016
Location: Ely, UK
Age: 46
Posts: 94
Yellow is normally CPU fault, have you tried pushing down gently on the chips to make sure they are seated correctly?

Also try re-seating the RAM on the card.

Disconnect everything first

Check all jumper setting from here: http://amiga.resource.cx/exp/gforce2030
checksum is offline  
Old 15 March 2016, 13:29   #4
voyager_1701e
Registered User

 
Join Date: Feb 2014
Location: Sydney / AUSTRALIA
Posts: 183
Have you tried cleaning the edge connector? For the larger boards I find a soft eraser is quite effective.

Have you recently had any CPU boards in either machine....possible the connectors onboard are also dirty. I've found a soft toothbrush and alcohol can help clean them.
voyager_1701e is offline  
Old 15 March 2016, 13:34   #5
mrmightyfine
Registered User
mrmightyfine's Avatar
 
Join Date: Jan 2016
Location: Geldeston, Norfolk
Posts: 12
I had a 2620 accelerator in the computer and it worked fine. I have checked the chips and jumpers etc. I did clean the edge of the board. I tried with ram and no ram, with SCSI connected and without too. Maybe it is faulty???
mrmightyfine is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help with a GVP a3001 68030/50 rev8 board greywolf123 support.Hardware 6 04 March 2019 23:19
Anyone here with a GVP A3001 Board? MalleII support.Hardware 4 10 February 2010 20:33
Has anyone bought new GVP board? kipper2k MarketPlace 0 20 May 2009 14:49
A1200 GVP Board Mick_AKA MarketPlace 6 07 June 2005 13:35
GVP G-force 030 board for A2000-problem switching between 030 and 68k Unregistered support.Hardware 5 19 August 2004 10:04

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 06:29.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06642 seconds with 16 queries