English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Other Projects > project.WHDLoad

 
 
Thread Tools
Old 01 July 2010, 23:23   #1
Wasagi
Registered User
 
Join Date: Jun 2010
Location: Essex / United Kingdom
Posts: 261
Invalid workbench arguments

After unplugging/plugging in my accelerator and roms, I now get "bad workbench arguments" when trying to run whdload games :S

Anyone have any ideas why this may be?

Last edited by Wasagi; 01 July 2010 at 23:49.
Wasagi is offline  
Old 02 July 2010, 00:48   #2
Wasagi
Registered User
 
Join Date: Jun 2010
Location: Essex / United Kingdom
Posts: 261
Ignore, I am an idiot, figured it out!
Wasagi is offline  
Old 22 February 2021, 22:16   #3
Torti-the-Smurf
Registered User

Torti-the-Smurf's Avatar
 
Join Date: Dec 2018
Location: Earth
Posts: 147
lol - WHAT was the reason ? i wanna know

Had it for the first time today. never before
Torti-the-Smurf is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Executable script file/arguments shrub3056 support.Apps 1 26 July 2011 19:08
Passing arguments to scripts Leffmann Coders. General 4 23 January 2009 21:43
Invalid device name enito support.Hardware 0 23 March 2008 03:14
I don't want to be the cause of more arguments, but... MethodGit Retrogaming General Discussion 27 08 October 2004 16:45
Invalid Directive Kimmo support.WinUAE 1 23 July 2004 12:23

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 19:43.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06225 seconds with 15 queries