English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 21 September 2013, 00:55   #21
lee t
Registered User
 
Join Date: Jul 2012
Location: Nottingham, England
Posts: 38
Thanks Roy
lee t is offline  
Old 21 September 2013, 01:01   #22
emufan
Registered User
 
Join Date: Feb 2012
Location: #DrainTheSwamp
Posts: 4,546
roy is of course right. memory speed with such aca1220 is way better , than such pcmcia ram-card.
but its money you have to spend - well it's worth it. and 128 MB 32-bit ram sounds much better
emufan is offline  
Old 24 September 2013, 22:20   #23
lee t
Registered User
 
Join Date: Jul 2012
Location: Nottingham, England
Posts: 38
Quote:
Originally Posted by emufan View Post
roy is of course right. memory speed with such aca1220 is way better , than such pcmcia ram-card.
but its money you have to spend - well it's worth it. and 128 MB 32-bit ram sounds much better
Thanks for all your info guys I have orderd a ACA1220 today and look forward to fitting and playing.
lee t is offline  
Old 24 September 2013, 23:58   #24
emufan
Registered User
 
Join Date: Feb 2012
Location: #DrainTheSwamp
Posts: 4,546
Quote:
Originally Posted by lee t View Post
Thanks for all your info guys I have orderd a ACA1220 today and look forward to fitting and playing.
good choice
emufan is offline  
Old 25 September 2013, 22:59   #25
lee t
Registered User
 
Join Date: Jul 2012
Location: Nottingham, England
Posts: 38
Well guys I have put the card in today and I have a lot of software running that did not before. I am still getting problems though, with a lot of WHD files saying not enough memory and no shodowmem. They are just normal 1meg games as well a lot of them. Will the card I have put in rub AGA games and CD32 games? as some run and some get same problems as above.
I know I am doing something incorrect with the kickstart 3.1 that I need to install. I have installed it but do not know how to set it up. Any help please.
lee t is offline  
Old 26 September 2013, 08:09   #26
ajk
Registered User
ajk's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Helsinki, Finland
Posts: 1,179
An accelerator/memory expansion doesn't change the chipset, an A1200 is always an AGA machine.

Installing a new kickstart means swapping the ROM chip on the motherboard, there is nothing else to set up.

With 128 megs you can't truly be running out of memory. If you can give a specific game which does not run, it will be easier to help. Just saying "some things don't work" makes it hard
ajk is online now  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
whd help coevin New to Emulation or Amiga scene 2 13 September 2013 15:26
HDD 'recognition' Problem on A1200/WHD Installer PaulSharp76 Hardware mods 8 05 August 2008 19:45
Simon WHD and Monkey 2 WHD solamnic request.Old Rare Games 15 17 March 2004 15:28
The Immortal whd and Elfmania whd PiCiJi request.Old Rare Games 1 03 November 2003 00:23
Final Fight whd and Entity whd? PiCiJi request.Old Rare Games 7 18 October 2003 04:16

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 16:23.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06533 seconds with 13 queries