English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 23 December 2019, 08:33   #1
utri007
mä vaan
 
Join Date: Nov 2001
Location: Finland
Posts: 936
Amiga's CPU relocator for Atari STfm

There is none CPU relocator for Atari and I trying to found best possible from Amiga selection.

This CDTV's relocator would be near what I need.

https://s7.postimg.cc/ge8s43xh7/20180428_184333.jpg

And here is my Atari mohterboard. 68000 cpu is bottom of picture.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	stari  st.jpg
Views:	56
Size:	382.0 KB
ID:	65641  
utri007 is offline  
Old 23 December 2019, 08:48   #2
lesta_smsc
Registered User

lesta_smsc's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: United Kingdom
Posts: 2,108
Depending on your need. There is also the terrible fire version that positions at right angle to existing which may suit your region better?

https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?m...2F153735825444
lesta_smsc is offline  
Old 23 December 2019, 09:31   #3
utri007
mä vaan
 
Join Date: Nov 2001
Location: Finland
Posts: 936
Quote:
Originally Posted by lesta_smsc View Post
Depending on your need. There is also the terrible fire version that positions at right angle to existing which may suit your region better?
This one was first I founded. It doesn't help, A500 CPU is located vertically and Atari's CPU horizontally. I need a relocator wich moves CPU towards to back of computer, so it could fit under the keyboard.
utri007 is offline  
Old 23 December 2019, 09:33   #4
lesta_smsc
Registered User

lesta_smsc's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: United Kingdom
Posts: 2,108
But the pins are just relocating so you can adjust position in any plane. Or use 2 and then makes it into a square lol.
lesta_smsc is offline  
Old 25 December 2019, 05:11   #5
Hewitson
Registered User
Hewitson's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Melbourne, Australia
Age: 37
Posts: 3,541
Quote:
Originally Posted by lesta_smsc View Post
Or use 2 and then makes it into a square lol.
Hewitson is offline  
Old 25 December 2019, 05:12   #6
lesta_smsc
Registered User

lesta_smsc's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: United Kingdom
Posts: 2,108
Oops a 'U' lol.
lesta_smsc is offline  
Old 25 December 2019, 05:54   #7
Hewitson
Registered User
Hewitson's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Melbourne, Australia
Age: 37
Posts: 3,541
Quote:
Originally Posted by lesta_smsc View Post
Oops a 'U' lol.
I didn't even notice that, I just thought that the idea of using 2 of them was funny
Hewitson is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
A500 CPU Relocator ( 90 degree ) Ideal for TF530 kgc210 MarketPlace 1 11 October 2018 18:57
Selling A3660 CPU card, including Rev 5 CPU - NEW - professionally built tbtorro MarketPlace 1 17 June 2018 20:14
Atari 520 STFM Traquer MarketPlace 4 21 March 2005 17:05
Atari Legend. Finally an Atari ST database similar to HOL! Fred the Fop Retrogaming General Discussion 23 04 December 2004 07:46
EBAY Amiga / Atari ST / Atari 2600 stuff Eggsplosion MarketPlace 0 09 October 2004 22:01

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 06:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06705 seconds with 16 queries