English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Main > Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 05 January 2015, 18:14   #201
huepper
Registered User

huepper's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: GDR
Age: 43
Posts: 236
Are there new releases planned by the time ?
huepper is offline  
AdSense AdSense  
Old 05 January 2015, 19:58   #202
FOL
PSPUAE DEV

FOL's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Barry / UK
Age: 39
Posts: 5,591
Send a message via MSN to FOL Send a message via Skype™ to FOL
Quote:
Originally Posted by huepper View Post
Are there new releases planned by the time ?
Dary was working on AmigaSYS 5, not much more is known.
I will try and contact again.
FOL is offline  
Old 06 January 2015, 02:09   #203
Michael Sykes
WinUAE end user

Michael Sykes's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: Bremen
Age: 38
Posts: 627
If it's ever released it should have Scalos as an optional desktop.
The UAE version must have support for 1080p if not a 4k resolution.
Wich means bigger icons and fonts.

The latest Scalos can scale icons on the fly, has support for tt-fonts and can display any type of icon available on the amiga even on 3.1 only systems.
All that without the infamous AfA or the superb PeterK icon.library.

I say if Dary ever gets in the mood or finds the time to work on a version 5 he should at least consider to try it.
Amikit somehow treats it as an orphan(maybe because it has problems with AfA). Wich I think is imho not fair.
It's by far not as good as DOpus. But it does only claim to be "the better Workbench".
And that is more than true.Even the old v1.2 is magnitudes better than a raw 3.9.The Classic Workbench packs or AIAB are good examples.
Michael Sykes is offline  
Old 03 October 2016, 00:15   #204
ruthan
Registered User
ruthan's Avatar
 
Join Date: Sep 2016
Location: Schwarzwald/middle europe
Posts: 49
I wonder what for is Scalos good for, i installed it on WB 3.1 a dont see too much improvements?

Today i just tested AmigaSys its better that ClassicWB, only need upgrade of WHDLoad and better browser as Netsurf.

I was only dissapointed that AmiQuake is not working, some hostname is not find problem, but its same on very "UAE distrobution" which i installed..
ruthan is offline  
Old 09 November 2017, 15:33   #205
Karpow
...generations ahead

Karpow's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Kauhajoki / Finland
Posts: 72
Any news regarding AmigaSYS5? It has been over two years since it was announced.
Karpow is offline  
Old 13 November 2017, 00:51   #206
FOL
PSPUAE DEV

FOL's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Barry / UK
Age: 39
Posts: 5,591
Send a message via MSN to FOL Send a message via Skype™ to FOL
Stay tuned.

He has been quiet, however Im told things are coming. Not my place to say, so hopefully Dary will drop by and spill the beans.
FOL is offline  
Old 13 November 2017, 02:35   #207
ptyerman
Registered User

ptyerman's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Worksop/UK
Age: 53
Posts: 1,010
Hope so, I really like AmigaSYS. Wish I could donate more to the project but my current situation doesn't allow it. I will in the future though.
ptyerman is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AmigaSYS 4 Dary News 233 29 October 2015 03:18
AmigaSYS 5 Dary News 14 13 February 2010 14:10
AmigaSYS 3 Plus Dary News 10 12 July 2007 06:04
AmigaSYS 2 is Out! Dary News 3 10 July 2005 19:09
AmigaSYS 1.7 is out! Dary News 0 08 February 2005 20:55

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 12:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.17860 seconds with 13 queries