English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Games

 
 
Thread Tools
Old 20 September 2014, 19:52   #1
Neil79
Registered User
Neil79's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Kent
Age: 40
Posts: 2,731
Evil's Doom

Thanks to TCD who said
Quote:
You can find a version of Evil's Doom with meynaf's patch on the file server under 'Commodore_Amiga/Game/Archive/Evils Doom'. Already preinstalled and all
I haven't been able to get it to work!

On my classicWB ADV(?) it comes up with Can't open required pixel resolution : Try another monitor, yet if I try to install the patch it says it can't find a slave folder or file. Any advice?
Neil79 is offline  
Old 21 September 2014, 02:12   #2
Neil79
Registered User
Neil79's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Kent
Age: 40
Posts: 2,731
No one? I was hoping to play this tonight

EDIT : Ok I got it working by going into PAL mode however now it's going into a copy protection situation and kicking me out

Quote:
Since game protection sequence is hardly integrated into the code, we
decided not to mess with it right now, because of many "booby-traps"
in the protection-protection code, so we send you our game manual by
snail-mail that contains protection codes needed to pass the sequence.
If I copy over the patch, it doesn't work at all and just comes up with a PRG loader error!

Rage Why can't it be as simple as just unpacking a directory into the Amiga and running it, like all the rest

EDIT 2 : Have tried unpacking the HOBRing version however that doesn't come with a slave or a loader

Last edited by Neil79; 21 September 2014 at 03:23.
Neil79 is offline  
Old 21 September 2014, 09:35   #3
dlfrsilver
CaptainM68K-SPS France
dlfrsilver's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Melun nearby Paris/France
Age: 42
Posts: 8,182
Send a message via MSN to dlfrsilver
Neil i have made a package with the game in its latest version and with protection removed.

I'll upload it this afternoon
dlfrsilver is offline  
Old 21 September 2014, 12:45   #4
Neil79
Registered User
Neil79's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Kent
Age: 40
Posts: 2,731
wow cheers dlfrsilver! Hope you don't mind me doing an article later with a mention if it all works good?
Neil79 is offline  
Old 21 September 2014, 17:09   #5
dlfrsilver
CaptainM68K-SPS France
dlfrsilver's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Melun nearby Paris/France
Age: 42
Posts: 8,182
Send a message via MSN to dlfrsilver
if you want so !
dlfrsilver is offline  
Old 21 September 2014, 20:33   #6
Neil79
Registered User
Neil79's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Kent
Age: 40
Posts: 2,731
dlfrsilver did you get it from here? As that one doesn't work I've put it in A-Games/E/ won't load, even tried loading it from the PC directory through WinUAE and still nothing just says attempting to load and nothing happens ( Tried both versions )


Tried editing the StartSaga! file and no go, has anyone got this to work as I'm seeing a serious lack of replies
Neil79 is offline  
Old 21 September 2014, 21:38   #7
dlfrsilver
CaptainM68K-SPS France
dlfrsilver's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Melun nearby Paris/France
Age: 42
Posts: 8,182
Send a message via MSN to dlfrsilver
this is strange, let me look.

EDIT : here is the start saga icon content :
assign Evil: ""
assign Saga: RealSave
EVILrg/int.dat

I hope that using zip has not shot the file and icons properties....

EDIT 2 : it runs here you need 2mb of chip + 32mb of fast / A1200 / 68030 processor

Last edited by dlfrsilver; 21 September 2014 at 21:45.
dlfrsilver is offline  
Old 21 September 2014, 21:43   #8
Neil79
Registered User
Neil79's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Kent
Age: 40
Posts: 2,731
Yep same as that, but nothing happens

Does it work for you?


( Back tomorrow, off out now )
Neil79 is offline  
Old 21 September 2014, 21:46   #9
dlfrsilver
CaptainM68K-SPS France
dlfrsilver's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Melun nearby Paris/France
Age: 42
Posts: 8,182
Send a message via MSN to dlfrsilver
yes it works for me, perfectly
dlfrsilver is offline  
Old 22 September 2014, 15:23   #10
Neil79
Registered User
Neil79's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Kent
Age: 40
Posts: 2,731
Quote:
Originally Posted by dlfrsilver View Post
yes it works for me, perfectly
Fixed it and you wouldn't believe what was causing it!

RTG Graphics Card : UAE ZORRO III, as soon as I disable any of the RTG graphics cards, it works straight away!

Will probably work straight away on a real Amiga 1200, thanks for all your help
Neil79 is offline  
Old 22 September 2014, 21:50   #11
dlfrsilver
CaptainM68K-SPS France
dlfrsilver's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Melun nearby Paris/France
Age: 42
Posts: 8,182
Send a message via MSN to dlfrsilver
hehehe
dlfrsilver is offline  
Old 05 October 2016, 15:08   #12
brolly
Registered User
 
Join Date: Aug 2010
Location: Lost
Posts: 435
dlfrsilver, could you please reupload your version again? I think I downloaded it back then, but now can't seem to find it
brolly is offline  
Old 05 October 2016, 19:27   #13
dlfrsilver
CaptainM68K-SPS France
dlfrsilver's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Melun nearby Paris/France
Age: 42
Posts: 8,182
Send a message via MSN to dlfrsilver
check this link :

ftp://ftp:any@grandis.nu/TheZone/fil...4/Evilsdoom%20[Evil%20doom%20v1.9%20packaged.].zip
dlfrsilver is offline  
Old 06 October 2016, 04:45   #14
brolly
Registered User
 
Join Date: Aug 2010
Location: Lost
Posts: 435
Thanks!
brolly is offline  
Old 31 January 2017, 11:23   #15
AmigaHope
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Location: New Sandusky
Posts: 319
Any hope of finding the 1.9 version again? Link is dead. =(
AmigaHope is offline  
Old 31 January 2017, 12:30   #16
DamienD
Global Moderator

DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 43
Posts: 15,447
Quote:
Originally Posted by AmigaHope View Post
Any hope of finding the 1.9 version again? Link is dead. =(
Not it's still there on the EAB File Server...

Have downloaded and put back in The Zone! for you AmigaHope
DamienD is offline  
Old 31 January 2017, 14:34   #17
honx
Registered User

honx's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Location: Klagenfurt / Austria
Posts: 1,306
how do i start this game on amigaos 3.9?
i extracted .zip file on windows, ciopied folder and its contents to games.hdf of my os 3.9 configuration.
but if i doubleclick the icon, nothing happens. last message on workbench says: "Laden des Programms 'c:iconX'..."
if i doebleclick int.dat in prg folder which would be called by StartSaga!, also nothing happens. same last message.
if i run int.dat from cli, it seems to be started. there is no prompt anymore after doing that. but nothing happens.
if try running StartSaga! from cli, it says "file is not executable". but in icon info there is executable box checked.
honx is offline  
Old 31 January 2017, 19:38   #18
DamienD
Global Moderator

DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 43
Posts: 15,447
Heya honx,

Can't comment or help you with the issues running on AmigaOS 3.9 but can give you an alternative.

I needed to add this game to my WinUAE collection so...

...have now setup a self-booting .HDF

You can grab this from the EAB File Server under the directory "~Uploads/DamienD/HDFs"
DamienD is offline  
Old 31 January 2017, 19:57   #19
honx
Registered User

honx's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Location: Klagenfurt / Austria
Posts: 1,306
thx! what kind of config do i need for this hdf (cpu, ram, rom, etc.)?
honx is offline  
Old 31 January 2017, 20:11   #20
DamienD
Global Moderator

DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 43
Posts: 15,447
Quote:
Originally Posted by honx View Post
thx! what kind of config do i need for this hdf (cpu, ram, rom, etc.)?
Exactly what dlfrsilver wrote above:

Quote:
Originally Posted by dlfrsilver View Post
EDIT 2 : it runs here you need 2mb of chip + 32mb of fast / A1200 / 68030 processor
I did find that I needed to use a "KS ROM v3.0 (A1200) rev 39.106 (512k).rom" instead of a "KS ROM v3.1 (A1200) rev 40.68 (512k).rom" otherwise the text was slightly funny...
DamienD is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Evil's Doom ErikBauer project.aGTW 71 20 February 2009 17:27
Evil's Doom SE tomcat666 request.Old Rare Games 7 27 October 2007 17:11
Evil Doom djcasey request.Old Rare Games 2 24 June 2007 14:30
Evil's Doom ... MazinKaesar support.Games 2 24 May 2004 02:19
All about Evil's Doom dido support.Games 0 01 August 2002 13:37

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 15:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.09370 seconds with 14 queries