English Amiga Board Amiga Lore



Go Back   English Amiga Board > Other Projects > project.WHDLoad

 
 
Thread Tools
Old 27 October 2005, 12:44   #1
dlfrsilver
CaptainM68K-SPS France
dlfrsilver's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Melun nearby Paris/France
Age: 37
Posts: 5,194
Send a message via MSN to dlfrsilver
space hulk WHDLOAD

hello,

This post is destinated to galahad, is it normal after finishing level 1 to be
impossible to save a game and then being stuck in a loop (can't go onto
level 2) ?

thanks for your looking ^^
dlfrsilver is offline  
AdSense AdSense  
Advertisement:
Old 27 October 2005, 19:19   #2
mailman
Zone Friend

mailman's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Warsaw/Poland
Age: 35
Posts: 2,091
If I may, I own unsupported version which would be nice if supported by slave
mailman is offline  
Old 07 November 2005, 11:55   #3
dlfrsilver
CaptainM68K-SPS France
dlfrsilver's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Melun nearby Paris/France
Age: 37
Posts: 5,194
Send a message via MSN to dlfrsilver
if it's an original version, then yes ^^.

BTW, this game still has bugs in whdload. Galaaahaaaad where are youuuuuu ? ^^

Hey mate, your talent is needed on this game to kill remaining errors.
dlfrsilver is offline  
Old 07 November 2005, 18:19   #4
bippym
Global Moderator

bippym's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Derby, UK
Age: 38
Posts: 8,359
Send a message via Skype™ to bippym
You could always go down the official route and actually email Galahad a proper report as-per the WHDLoad website!

Also I have moved this thread to the WHDLoad section as it is a problem with the Install and not really the game
bippym is offline  
Old 07 November 2005, 18:37   #5
Retro-Nerd
Missile Command Champion

Retro-Nerd's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Germany
Age: 42
Posts: 8,906
Quote:
Originally Posted by dlfrsilver
hello,

This post is destinated to galahad, is it normal after finishing level 1 to be
impossible to save a game and then being stuck in a loop (can't go onto
level 2) ?

thanks for your looking ^^
hi, dlfrsilver

have you tried the JST Install? For me the WHDLoad install freezes ingame after a few seconds, the JST works so far. I haven't played this game yet, so i don't know if the JST install works 100 % till the end.

http://jffabre.free.fr/amiga/jff_loa...pacehulkhd.lzx
Retro-Nerd is online now  
Old 08 November 2005, 12:59   #6
dlfrsilver
CaptainM68K-SPS France
dlfrsilver's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Melun nearby Paris/France
Age: 37
Posts: 5,194
Send a message via MSN to dlfrsilver
JST version has a bug on mission 3, when picking an object, right mouse click is needed
but it doesn't work.
dlfrsilver is offline  
Old 25 February 2007, 13:49   #7
kriz
Junior Member
kriz's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: No(R)Way
Age: 32
Posts: 2,225
Could someone upload both the whd and jst version of Space Hulk to the zone ? Thanks
kriz is offline  
AdSense AdSense  
Advertisement:
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Space Hulk problem Retroplay project.WHDLoad 29 12 September 2012 20:43
Space Hulk remake Shoonay Retrogaming General Discussion 24 03 May 2009 15:14
Space Hulk WHDLoad installer... Shoonay HOL suggestions and feedback 1 20 August 2004 18:26
Space Hulk haynor666 Games images which need to be WHDified 6 04 July 2003 06:23
Space Hulk Disk 3 ADF needed coffeedotbean request.Old Rare Games 2 08 February 2002 23:53

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 00:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.11445 seconds with 11 queries