English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Main > Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 14 January 2007, 23:52   #1
rigardie_gr
Registered User
 
Join Date: Aug 2006
Location: athens
Posts: 12
amikit on a real classic amiga

The amikit wants your help if you want to participate in the real amiga amikit project look this
http://amikit.amiga.sk/forum/index.p...um=6&topic=215

rigardie_gr is offline  
AdSense AdSense  
Old 15 January 2007, 01:31   #2
Ultron
Something

Ultron's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Amigaland, Nostalgia
Age: 42
Posts: 758
I like Classic Workbench. It was made to work on Amigas in the first place. It's simpler. Actually works, and offers a lot more variants.

It's even done by someone who actually loves the Amiga, doesn't take cash, doest it for free, and doesn't have an apartment on Cloanto's pocket.

Ultron is offline  
Old 15 January 2007, 11:27   #3
Joe Maroni
Moderator

Joe Maroni's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Germany
Age: 38
Posts: 1,278
Send a message via MSN to Joe Maroni
i donīt know why this thread is located in the "coders heaven"

i think it should be removed...
Joe Maroni is offline  
Old 15 January 2007, 11:37   #4
keropi
.
 
Join Date: Oct 2004
Location: Ioannina/Greece
Posts: 5,038
I don't see the point to use amikit on a classic/real amiga.... it crwals on a winuae 2.8GHZ pc, on amiga it would be unusable? :?
keropi is offline  
Old 15 January 2007, 11:44   #5
Paul
RIP Friends
Paul's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: UK
Posts: 2,157
Thread moved...

Also, Please be careful as to what you post. No flame wars!
Paul is offline  
Old 15 January 2007, 11:57   #6
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 35
Posts: 7,924
Quote:
Originally Posted by keropi
I don't see the point to use amikit on a classic/real amiga.... it crwals on a winuae 2.8GHZ pc, on amiga it would be unusable? :?
You'll be needing a gfx card (and at least an 060)
killergorilla is offline  
Old 15 January 2007, 13:46   #7
keropi
.
 
Join Date: Oct 2004
Location: Ioannina/Greece
Posts: 5,038
I doubt it will still be usable on a real amiga! winuae offers the fastest 68k cpu and an rtg card, but still it is very slow IMHO...
Amigaz must have tried it, if I remember correctly, and found it laggy....
keropi is offline  
Old 15 January 2007, 15:00   #8
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 35
Posts: 7,924
Ok, maybe you need a PPC
killergorilla is offline  
Old 22 January 2007, 18:01   #9
Anubis
Maj. Voodoo

Anubis's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Vega Sector
Age: 45
Posts: 2,285
Then it would not be 'classic'.

Only classic OS for clasic amiga is ClassicWB.

Easy to setup, yearly update (and every year is final ) and all you need. No stuff to slow down/kill perf.
Anubis is offline  
Old 22 January 2007, 18:09   #10
AMIGAZ
Amiga-Mad
AMIGAZ's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Sweden
Age: 40
Posts: 1,286
Send a message via ICQ to AMIGAZ
Most of the stuff can actually be used but AmiStart for example is slow as hell even with transparacy disabled
I use quite alot from the package on one of my Amiga 4000, even the GUI changer Morpheuz works
AMIGAZ is offline  
Old 28 January 2007, 20:03   #11
Fred the Fop
flaming faggot
Fred the Fop's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: Versailles
Age: 49
Posts: 2,802
Bloodwych's ClassicWB beats them all.
AIAB is old, but is still nice too.
Fred the Fop is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AKReal Support Thread Retrofan support.Other 852 Yesterday 00:31
AmiKit for Real Amiga Released Retrofan News 184 05 May 2017 05:24
cd32 emulation on real amiga with classic wb jamski project.ClassicWB 4 13 August 2009 21:42
Classic WB for Real Amiga.... get so far then stuck. asm1 project.ClassicWB 15 28 February 2009 14:48
Classic Workbench installation on real amiga without Windows. Possible ? AMIGrAve project.ClassicWB 28 06 December 2007 15:57

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 03:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.31464 seconds with 12 queries