English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 28 June 2019, 12:06   #1
Angus
Amiga Games Database
Angus's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: South West England
Posts: 683
Genesis (AmiTCP) trying to use my OS3.9 key

Hi, I've just got Genesis (Aminet demo) working, and as advised I've put my key file from OS3.9 (genesiskey.library?) into my new 3.1 installation. Something weird is happening though. Usually as soon as I start Genesis, it says I've used up my time and disconnects. If I then close it all down and try again it will sometimes run happily indefinitely.

Any ideas what I'm doing wrong? :-/
Angus is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Roadshow vs AmiTCP/GENESiS stevelord support.Apps 33 03 February 2020 19:07
Cannot mount NFS shares with genesis/amitcp on amithlon slartibartfass support.Apps 9 13 March 2016 17:24
FS-UAE 2.5.6dev Amiga Key (Windows key) pops up the start menu Marskilla support.FS-UAE 3 23 September 2014 23:18
ECS. Make OS3.1 look like OS3.9 without loosing speed. lukassid support.Apps 21 19 February 2013 00:13
Amiga 'HELP' key - tribute thread to the abandoned key... Paul_s Amiga scene 22 23 July 2009 12:15

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 17:54.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07077 seconds with 15 queries