English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 14 March 2018, 05:12   #1
Hannibal
Registered User

 
Join Date: May 2015
Location: Kirkland, Washington, USA
Posts: 15
Two minor debugger bugs

I have a couple of debugger bugs - maybe not a big deal to most, but if they are quick fixes I would love to see them
1. When I create a memory breakpoint in slot 4, it doesn’t get hit - but if I create the same breakpoint in slot 0, it gets hit. This is a regression from around 3.3.
2. This one has always happened: if you have a memory breakpoint that gets hit a lot, and you are in the debugger and type q (for quit), it doesn’t exit but runs, and hits the memory breakpoint again. I don’t understand why code runs again if I try to quit but maybe a workaround is to clear memory breakpoints on quit?
Hannibal is offline  
Old 18 March 2018, 16:46   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 43
Posts: 21,886
1: do you mean breakpoints that use w command?

2: because quit sets flag to quit, actual quit happen during next vsync. (Most on the fly modifications are only processed during vsync).

Just use ctrl+c to quit
Toni Wilen is offline  
Old 22 March 2018, 05:38   #3
Hannibal
Registered User

 
Join Date: May 2015
Location: Kirkland, Washington, USA
Posts: 15
Yes, I meant breakpoints using w command.

I also haven’t gotten a solid reproducible case, but in some cases when I hit a breakpoint and step with t, it seems to actually skip to the next memory breakpoint instead of just the next instruction. That also seems like it may be a new bug
Hannibal is offline  
Old 22 March 2018, 10:26   #4
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 43
Posts: 21,886
Quote:
Originally Posted by Hannibal View Post
I also haven’t gotten a solid reproducible case, but in some cases when I hit a breakpoint and step with t, it seems to actually skip to the next memory breakpoint instead of just the next instruction. That also seems like it may be a new bug
JIT enabled? It is not supported when using breakpoints (and most other debugger features).
Toni Wilen is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Debugger updates (was: WinUAE Debugger HH PC history) selco support.WinUAE 8 14 March 2018 22:27
Minor visual tweaks Pheonix request.UAE Wishlist 5 13 September 2016 09:43
A minor error in the database... Shoonay HOL data problems 2 20 August 2004 14:15
Minor Bug Skumball support.WinUAE 0 29 February 2004 09:56
WinUAE minor problems with XP icreadence support.WinUAE 0 22 November 2002 05:05

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 05:24.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06842 seconds with 13 queries