English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Requests > request.Apps

 
 
Thread Tools
Old 23 July 2012, 15:14   #1
kipper2k
Registered User

 
Join Date: Sep 2006
Location: Thunder Bay, Canada
Posts: 3,512
memchecker program wanted

Hi all,

Anyone got a memory checker program, i checked aminet and seen a couple, i'm hoping someone has got one that can specify various areas of memory, compare, and all those bells and whistles

thanks
kipper2k is offline  
AdSense AdSense  
Old 23 July 2012, 22:07   #2
Foul
Registered User

Foul's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Perigueux/France
Age: 42
Posts: 1,260
Send a message via ICQ to Foul Send a message via MSN to Foul Send a message via Skype™ to Foul
http://aminet.net/util/moni/MemCheck12.lha
http://aminet.net/util/misc/MemoryTest.lha
http://aminet.net/util/moni/MemTest.lha
http://aminet.net/util/moni/sysdiag-0.1.4.lha

Did you really check Aminet ?
Foul is offline  
Old 23 July 2012, 22:11   #3
kipper2k
Registered User

 
Join Date: Sep 2006
Location: Thunder Bay, Canada
Posts: 3,512
Yup, one needs v2.04, so no good on a500, and the other one is plain jane, i was hoping for something that had some switches with options. (i'll check other 2 though
kipper2k is offline  
Old 23 July 2012, 22:12   #4
Retrofan
Ruler of the Universe

Retrofan's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Lanzarote/Spain
Posts: 5,595
Send a message via Skype™ to Retrofan
http://aminet.net/package/util/moni/AIBB_65 , not so good for A500 either.
Retrofan is offline  
Old 23 July 2012, 22:14   #5
StingRay
move.l #$c0ff33,throat

StingRay's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Berlin/Joymoney
Posts: 5,531
Quote:
Originally Posted by kipper2k View Post
Hi all,

Anyone got a memory checker program, i checked aminet and seen a couple, i'm hoping someone has got one that can specify various areas of memory, compare, and all those bells and whistles

thanks
You mean you want to specify start/end address of memory to be checked? I made such a tool on request a few years ago. It will NOT check if the memory exists (was a requirement from the HW developer who needed this tool). If that's OK for you I can send it to you.
StingRay is offline  
Old 23 July 2012, 22:16   #6
kipper2k
Registered User

 
Join Date: Sep 2006
Location: Thunder Bay, Canada
Posts: 3,512
Quote:
Originally Posted by StingRay View Post
You mean you want to specify start/end address of memory to be checked? I made such a tool on request a few years ago. It will NOT check if the memory exists (was a requirement from the HW developer who needed this tool). If that's OK for you I can send it to you.

Thanks, that would be great. I'll send you my email
kipper2k is offline  
Old 23 July 2012, 22:21   #7
Foul
Registered User

Foul's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Perigueux/France
Age: 42
Posts: 1,260
Send a message via ICQ to Foul Send a message via MSN to Foul Send a message via Skype™ to Foul
ohh ok for A500 ! was not specified
Foul is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
External windows program communicating with program running inside WinUAE xxxxx support.WinUAE 10 19 February 2013 09:27
Paint program or program....... amigagenie request.Apps 2 29 January 2013 19:56
For a beginner what Program and Program language would you recommend? amigang New to Emulation or Amiga scene 5 27 March 2012 13:06
Disk cache program wanted Interceptor support.Apps 7 07 February 2006 11:26
Calling another program from a compiled Amos program...? andyr support.Apps 3 24 October 2004 23:47

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 23:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.13412 seconds with 14 queries