English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 19 July 2018, 13:24   #1
grgart
Registered User

 
Join Date: Jul 2018
Location: Zagreb/Croatia
Posts: 1
Amiga 500 graphics corruption

Hello,
I noticed in some games graphics corruption and it usually happens at the start of the game. Here is the video that demonstrates the problem:

[ Show youtube player ]

Rick Dangerous - Game starts and after a few seconds there comes graphics corruption and lasts all time of play. After losing all lives and starting new game same thing appears again.

Another World - Some background elements become black a few seconds after starting the game. If I enter the code for level2 this does not happen, only if I play it from the start of the game.

Could this be some HW issue, anyone has some experience with issues like this?

Thank You.

Best regards,

GrgArt
grgart is offline  
AdSense AdSense  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
A1200 graphics corruption aboy support.Hardware 5 13 November 2013 10:28
Graphics corruption on scrolling demolition project.WHDLoad 3 11 November 2012 23:50
DraCo graphics corruption gulliver support.Hardware 1 11 September 2012 15:28
Graphics corruption Minuous support.WinUAE 9 21 July 2005 17:42
Graphics Corruption DW7 support.WinUAE 3 09 November 2003 01:45

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 00:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05390 seconds with 15 queries