English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Other Projects > project.WHDLoad

 
 
Thread Tools
Old 06 October 2019, 08:59   #1
aeberbach
Registered User

 
Join Date: Mar 2019
Location: Melbourne, Australia
Posts: 94
Anyone recognise this error? WHDLoad 68060, 68030 is fine

When loading Dungeon Master with a 68030 fitted everything works fine!

When using a 68060 (rev 5, 32MB) I get the following:

Exception "Access Fault" ($4008)
PC = $2EFAAE4 (ExpMem $48AE4)
Long Read from $FFFFEC

I took a photo of the dialog

- seems like you can load it manually but the IMG tag doesn't like it: https://imgur.com/a/wWqj2an

I have installed MMULib and everything seems to be working correctly. Is there something to run before launching, some option to set that can fix this?

Last edited by lilalurl; 06 October 2019 at 13:21.
aeberbach is offline  
Old 06 October 2019, 13:24   #2
lilalurl
Global Moderator
lilalurl's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: France
Age: 40
Posts: 3,062
Send a message via ICQ to lilalurl
Quote:
Originally Posted by aeberbach View Post
- seems like you can load it manually but the IMG tag doesn't like it: https://imgur.com/a/wWqj2an
You need to insert a link to the image itself if you want to have it displayed with the IMG tag.
Right click, then select display image or something similar (depending on the browser) and then copy the image URL.
I have fixed it in your post.
lilalurl is offline  
Old 06 October 2019, 13:29   #3
daxb
Registered User
 
Join Date: Oct 2009
Location: Germany
Posts: 2,392
Seems to be this bug: http://mantis.whdload.de/view.php?id=2736 Maybe you use old slave V1.1?
daxb is offline  
Old 06 October 2019, 23:58   #4
aeberbach
Registered User

 
Join Date: Mar 2019
Location: Melbourne, Australia
Posts: 94
Thanks, I even looked in that bug tracker and did not find it. I’ll try the update.
aeberbach is offline  
Old 19 October 2019, 04:41   #5
aeberbach
Registered User

 
Join Date: Mar 2019
Location: Melbourne, Australia
Posts: 94
copying the newer slave file from the Dungeon Master archive on WHDLoad made everything work, thanks again.
aeberbach is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Anybody recognise this 'did did did' screen? Is it a virus? MrD support.Other 4 20 November 2016 18:18
Does anyone recognise this music? pingu Retrogaming General Discussion 2 07 April 2015 03:05
Does Anyone Recognise This Crack Intro DH Amiga scene 2 03 November 2010 00:16
Getting a SBC to recognise a IDE HD CU_AMiGA support.Hardware 13 05 August 2008 17:56
How do I recognise my Amiga Drive... jambamiga support.WinUAE 3 28 November 2002 22:26

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 23:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.08116 seconds with 15 queries