English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Misc > MarketPlace

 
 
Thread Tools
Old 05 September 2018, 00:23   #1
ubermick
Registered User

ubermick's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: San Francisco-ish, via Ireland
Age: 44
Posts: 49
Anyone got a knackered power supply?

The A1200 I purchased which I thought had a 110v US unit actually has the UK/Ireland plug on it (which gave me a massive whack of nostalgia). Not the end of the world, I can cannibalize it and mod one of the Mean Well units, but... rather than butchering a working one, was wondering if anyone has one sitting in the cupboard that's not working that I could salvage the cabe with the 5pin lead off?
ubermick is offline  
Old 05 September 2018, 10:37   #2
kriz
Junior Member
kriz's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: No(R)Way
Age: 36
Posts: 2,431
I dont have that but Lotharek got the plugs for sale: https://lotharek.pl/productdetail.php?id=201
kriz is offline  
Old 14 September 2018, 11:32   #3
mikele
Registered User
mikele's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: poland
Posts: 298
where I live you can buy Amiga plugs for $10 a piece. I can help you out if you want and send it in jiffy bag to cut down shipping costs.

Most people use them to build very basic power supply based on a small CISCO psu.
mikele is offline  
Old 16 September 2018, 14:40   #4
chue
Registered User

 
Join Date: Feb 2018
Location: United States
Posts: 51
I purchased a few of the power plugs from this eBay listing:

https://ebay.us/SJmM0v
chue is offline  
Old 16 September 2018, 19:24   #5
ubermick
Registered User

ubermick's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: San Francisco-ish, via Ireland
Age: 44
Posts: 49
Yeah, I got one of those. Just arrived, now just need to get it all assembled.
ubermick is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WTB: A500 power supply or A1200 power supply (USA model) CMA Death Adder MarketPlace 7 01 October 2010 15:10
A1200 Power tower case with Power supply Floppy drives and cables. paul773car MarketPlace 0 31 May 2009 15:55
which power supply is better? klx300r support.Hardware 12 28 March 2008 02:00
can i use a 1200 power supply to power a 500? boing_1000 support.Hardware 5 16 August 2006 02:34
power supply Amb support.Hardware 2 30 January 2003 01:27

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 13:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06230 seconds with 14 queries