English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Other Projects > project.MAGE

 
 
Thread Tools
Old 14 June 2007, 17:41   #1
denbob1200
Registered User
denbob1200's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: london
Age: 49
Posts: 81
Question links to game updates not working

hi just joined form whic is great by the way, just downloaded gamebase amiga 1.4 and all the other stuff which took quite a while (dont have my own internet have to go to my mums house) but i could not get the new game updates downloads 1.2 to 1.3 and 1.3 to 1.4 in the misc to work it just takes me to another page which tells me direct links from a external
sites are not allowed, but i did use the link from the gamebase amiga site.
is it possible to use the tosec collection with gamebase amiga since i have
a tosec collection, thanks and great forum by the way to
denbob1200 is offline  
Old 14 June 2007, 19:48   #2
sareks
Apprentice
sareks's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Germany
Age: 38
Posts: 187
does anyone understand what he is trying to say ?
sareks is offline  
Old 14 June 2007, 19:59   #3
eLowar
Citizen of Elthesh
eLowar's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: London, UK
Posts: 949
Yes, yes I do. I didn't notice this thread. I already replied by e-mail. Here's my reply again.

Quote:
Greetings,

> hi just joined form whic is great by the way, just downloaded gamebase
> amiga 1.4 and all the other stuff which took quite a while (dont have my
> own internet have to go to my mums house) but i could not get the new
> game updates downloads 1.2 to 1.3 and 1.3 to 1.4 in the misc to work it
> just takes me to another page which tells me direct links from a external
> sites are not allowed, but i did use the link from the gamebase amiga site.

My apologies, I made a mistake when setting up the hotlink protection. I've
fixed it. You may have to clear your browser cache (e.g. pressing ctrl-f5 on
the error page for many browsers; or you can use Clear Private Data in Firefox
or similar things in other browsers) before the links work.

> is it possible to use the tosec collection with gamebase amiga since i have a
> tosec collection, thanks and great forum by the way to

You cannot use the files with TOSEC names immediately, they have to be
renamed to a format GameBase Amiga understands.

That is possible with a tool like clrmame pro, what you have to do in this case
is get the Dat files in the Main folder and download clrmame pro from here:
http://www.clrmame.com/. It is not entirely straightforward to use,
what you basically do is add the .dat file (simply select the .zip file and
choose the one with CM in its name), then open it and use the Rebuilder
function. Make sure to have "Zip files" enabled and "Recompress" and "Remove
matched files" disabled. Afterwards you have to use the .bat files in the .zip
archive with the .dat files to sort the files into sub-directories, instructions
are also included in the .zip files.

There are some files in GameBase Amiga that you won't find in older TOSEC
versions or not even in TOSEC at all, for those get the Rare Games packs in
Main.

That said, I don't mind if you get the update packs from the Misc dir now as
you originally planned.

If you need more help feel free to e-mail me or if it's something that may be
of interest to others, post a new thread (or post in an existing thread if your
problem is related to it) in the project.MAGE forum on EAB.

Regards,
-- Markus
Apparently you did already post in the forum, so sorry about that.

Last edited by eLowar; 14 June 2007 at 20:02. Reason: reformatted e-mail quote
eLowar is offline  
Old 14 June 2007, 20:04   #4
eLowar
Citizen of Elthesh
eLowar's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: London, UK
Posts: 949
Ah, now I see this is in the wrong forum.

@denbob1200: The project.MAGE sub-forum is the only place dedicated to GameBase Amiga.

@some global mod (probably DamienD ): could you move this thread to project.MAGE when you come across it? Thanks.
eLowar is offline  
Old 14 June 2007, 22:44   #5
DamienD
Global Moderator

DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 42
Posts: 12,794
Quote:
Originally Posted by eLowar
@some global mod (probably DamienD ): could you move this thread to project.MAGE when you come across it? Thanks.
Sorry, been really busy this week with work... Not much time in the day for EAB

Moved as requested
DamienD is offline  
Old 14 June 2007, 22:56   #6
eLowar
Citizen of Elthesh
eLowar's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: London, UK
Posts: 949
No problem, it wasn't in the wrong forum that long. Thanks.
eLowar is offline  
Old 15 June 2007, 00:04   #7
DamienD
Global Moderator

DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 42
Posts: 12,794
Quote:
Originally Posted by eLowar
No problem, it wasn't in the wrong forum that long. Thanks.
Yeah, very true

TBH I didn't notice / look at the date / time of the thread creation. Like I said above I haven't really been around much all week
DamienD is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ALIEN Fish Finger, behind the game, plus updates coming SOON DJCruicky News 214 27 February 2018 12:50
Links not working mihcael project.EAB 2 18 August 2013 09:00
Links not working from www.abime.net DamienD HOL data problems 2 31 May 2007 01:15
Game-Database: Updates on lemonamiga.com Paul News 0 11 July 2006 13:01

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 11:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07067 seconds with 13 queries