English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 01 March 2015, 19:02   #1
lovinggames
Registered User

 
Join Date: Feb 2015
Location: moscov/russia
Posts: 44
All blue Grafx2 screen ;(

Hi

I am trying to use Grafx2 on A4000 with FS-Uae Linux64(P96 enabled). Grafx2 first complained that it needed a newer version of ixemul library which I installed. Now it does not complain about it but all I get is a mixed up Grafx2 screen that has full blue tint (as if it is 2 colors bblue and black). And ther eis no pointer in it. I am not sure what I am doing wrong.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot.jpg
Views:	122
Size:	70.4 KB
ID:	43431  
lovinggames is offline  
AdSense AdSense  
Old 02 March 2015, 00:56   #2
arti
Registered User

 
Join Date: Jul 2008
Location: Poland
Posts: 475
Window mode doesn't work.
Run with -f or -fullscreen parameter.
arti is offline  
Old 02 March 2015, 03:55   #3
lovinggames
Registered User

 
Join Date: Feb 2015
Location: moscov/russia
Posts: 44
Quote:
Originally Posted by arti View Post
Window mode doesn't work.
Run with -f or -fullscreen parameter.
arti after your reply I went into the command line params and there is no fullscreen. But it offers some screen modes. I used one of them and it works.

Thanks for your help
lovinggames is offline  
Old 17 April 2015, 10:07   #4
rhianna
 
Posts: n/a
I have found a version of MM400 which seems to work fine
__________________
Lily lara

Last edited by rhianna; 17 April 2015 at 10:56.
 
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Winuae blue screen of death Thegoldenman support.WinUAE 24 07 January 2010 14:26
blue screen of death residuum New to Emulation or Amiga scene 12 22 May 2007 18:50
Blue screen in UAE NOB support.WinUAE 3 02 September 2006 21:49
Crazy Cars 1 blue screen Tim Janssen support.Games 2 15 May 2005 19:37
WinUAE 8.17,r3 'Blue Screen' Problem fil support.WinUAE 28 13 December 2002 15:57

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 05:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.22562 seconds with 13 queries