English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware > Hardware mods

 
 
Thread Tools
Old 03 November 2010, 06:24   #1
source
Zone Friend
 
Join Date: Jul 2005
Location: Toronto, Canada
Posts: 702
CF Card and HDtoolbox

How do you get a compact flash card to be used under HDToolbox. I have a 4 gig Lexar card that when I load HDToolBox, it shows the card on the ide adaptor, but it when it is selected HDToolBox notes that it can't work with it. do you need to switch to fixed type and if so how is that done?
Thanks
source is offline  
Old 03 November 2010, 07:53   #2
mihcael
Zone Friend
mihcael's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Aussie
Posts: 1,098
There is an updated hd tools on aminet that should help your problems
mihcael is offline  
Old 03 November 2010, 07:56   #3
Jope
-
Jope's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Helsinki / Finland
Age: 39
Posts: 7,521
Patch your hdtoolbox?

http://home.freeuk.net/markk/Amiga_M...box_patch.html
Jope is offline  
Old 03 November 2010, 13:16   #4
source
Zone Friend
 
Join Date: Jul 2005
Location: Toronto, Canada
Posts: 702
These patches only appear to work up to 3.1. Is there a patch for 3.9?
source is offline  
Old 03 November 2010, 14:26   #5
FOL
PSPUAE DEV

FOL's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Barry / UK
Age: 41
Posts: 5,737
Send a message via MSN to FOL
Quote:
Originally Posted by source View Post
These patches only appear to work up to 3.1. Is there a patch for 3.9?
BB2 toolbox, should work fine.
FOL is offline  
Old 03 November 2010, 14:47   #6
cpiac64
Registered User
cpiac64's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Italy
Posts: 889
remove protection on floppy and save new parameter then partition the cf
cpiac64 is offline  
Old 03 November 2010, 23:10   #7
Jope
-
Jope's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Helsinki / Finland
Age: 39
Posts: 7,521
I always change drive definitions into ram:drive definitions.. It's pointless to store the info for drives that can report it themselves.
Jope is offline  
Old 04 November 2010, 02:13   #8
FOL
PSPUAE DEV

FOL's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Barry / UK
Age: 41
Posts: 5,737
Send a message via MSN to FOL
Quote:
Originally Posted by Jope View Post
I always change drive definitions into ram:drive definitions.. It's pointless to store the info for drives that can report it themselves.
Agreed.
FOL is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
hdtoolbox issues Jimbo support.Hardware 20 06 July 2014 19:19
HDToolBox partitioning Muzer support.Apps 10 05 October 2009 17:54
Format a CF card on A1200 HDToolBox ? Andymiga project.ClassicWB 8 15 December 2008 10:40
HDtoolbox leongt request.Apps 3 14 May 2003 11:17
HDToolBox Mick_AKA request.Apps 3 15 July 2002 01:49

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 16:01.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07732 seconds with 13 queries