English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Requests > Games images which need to be WHDified

 
 
Thread Tools
Old 16 June 2010, 18:37   #41
Irek´72
´040 User
Irek´72's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Emsland/Germany
Age: 47
Posts: 420
Unfortunately, I have a problem with the ESC version on my 040 CPU.
The game crashes with an error message, when I try to start a match.
Code:
WHDLoad 16.9 v.
Exception"Acces Fault"($7008)
PC=$6BF8AB26(ExpMem $58B26)
Long Write to $6BFF4080
I suspect that this error happens only on faster machines.
Irek´72 is offline  
Old 17 June 2010, 13:55   #42
lolafg
Registered User

lolafg's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Tours/France
Age: 47
Posts: 1,233
hello ,

just had time now to test your last slave under winuae classic workbench 3.1 rom :

The game loads and crash with : Exeption "address error" ($F00C)
PC=$52D65A(resload$462)
Read From $5FED1F(slave$10DF)

Sure you'll find why
lolafg is offline  
Old 17 June 2010, 15:29   #43
StingRay
move.l #$c0ff33,throat

StingRay's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Berlin/Joymoney
Posts: 6,284
Forgot to patch one VBR access, attached slave should fix the problem.
Attached Files
File Type: lha WembleyECS_Slave.lha (3.2 KB, 104 views)
StingRay is offline  
Old 17 June 2010, 18:14   #44
lolafg
Registered User

lolafg's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Tours/France
Age: 47
Posts: 1,233
The same thing under winuae with:

Exeption "address error" ($F00C)
PC=$32D65A(resload$462)
Read From $3FED0F(slave$10DF)
lolafg is offline  
Old 17 June 2010, 18:46   #45
StingRay
move.l #$c0ff33,throat

StingRay's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Berlin/Joymoney
Posts: 6,284
Can't reproduce, step by step description please.
StingRay is offline  
Old 17 June 2010, 20:05   #46
lolafg
Registered User

lolafg's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Tours/France
Age: 47
Posts: 1,233
Testing under winuae classic workbench 3.1 rom 2mb + 4mb fast.

Just start the game , can see a black screen , then the "grey" window and then the game crash with :


Exeption "address error" ($F00C)
PC=$52D65A(resload$462)
Read From $5FED0F(slave$10DF)

Hope that will help.
lolafg is offline  
Old 17 June 2010, 20:37   #47
StingRay
move.l #$c0ff33,throat

StingRay's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Berlin/Joymoney
Posts: 6,284
Still can't reproduce, works fine for me. Once you see the WHDLoad error requester, press "Make CoreDump" button, WHDLoad will then create a few files in your C directory, they all start with ".whdl_", upload these files to the Zone so I can have a look, thanks.
StingRay is offline  
Old 18 June 2010, 14:46   #48
lolafg
Registered User

lolafg's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Tours/France
Age: 47
Posts: 1,233
In the zone for you : Dump.rar
lolafg is offline  
Old 18 June 2010, 15:12   #49
StingRay
move.l #$c0ff33,throat

StingRay's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Berlin/Joymoney
Posts: 6,284
Thanks I'll check.
StingRay is offline  
Old 18 June 2010, 16:58   #50
lolafg
Registered User

lolafg's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Tours/France
Age: 47
Posts: 1,233
won't be there this week end so no problems
lolafg is offline  
Old 18 June 2010, 23:40   #51
Irek´72
´040 User
Irek´72's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Emsland/Germany
Age: 47
Posts: 420
Quote:
Originally Posted by StingRay View Post
Forgot to patch one VBR access, attached slave should fix the problem.
Just I have tested your latest version, and it worked without major problems on my system-configuration. This means that:
- the game crashing not more, when starting a match,
-loading and saving of the game works without problems,
*if you interrupt a match [esc-button]->the game returns to the workbench with this message:
Installed program has modified the CARC,detected on entering via `resload_Examine`-> However, this happens only sometimes.
Irek´72 is offline  
Old 21 June 2010, 19:28   #52
lolafg
Registered User

lolafg's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Tours/France
Age: 47
Posts: 1,233
Quote:
Originally Posted by StingRay View Post
Thanks I'll check.
hello ,

did you have time to check ?

Thanks.

ps: tested with a 68020 cpu and it worked always under winuae... but had this issue too : Installed program has modified the CARC,detected on entering via `resload_Examine

Last edited by lolafg; 24 June 2010 at 13:16.
lolafg is offline  
Old 06 July 2010, 14:23   #53
lolafg
Registered User

lolafg's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Tours/France
Age: 47
Posts: 1,233
lolafg is offline  
Old 06 July 2010, 14:24   #54
seuden
uber cool demi god

seuden's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Kent/England
Posts: 2,002
Sting just gets things done.
seuden is offline  
Old 21 July 2010, 14:35   #55
lolafg
Registered User

lolafg's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Tours/France
Age: 47
Posts: 1,233
Hi Sting , a lot of work those days ? Well i hope holydays are nearly here for you !!
lolafg is offline  
Old 03 August 2010, 09:38   #56
lolafg
Registered User

lolafg's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Tours/France
Age: 47
Posts: 1,233
Up
lolafg is offline  
Old 12 August 2010, 11:00   #57
StingRay
move.l #$c0ff33,throat

StingRay's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Berlin/Joymoney
Posts: 6,284
I'm kinda busy at work these days and didn't have time to look at it further. I'll update the slave as soon as I can.
StingRay is offline  
Old 12 August 2010, 12:04   #58
Gordon
Settler
Gordon's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Serf City
Posts: 1,428
Hey Stingray when you get a chance and not busy please look at the AGA slave again tooo please. Alot of graphical glitches. For example if it goes out for a corner the ball disappers, if you shoot in the goal, the ball goes through the net and out for a goalkick and sometimes you cant even touch the ball. Its in the ground and your player just move thorugh it.
Gordon is online now  
Old 16 January 2012, 18:58   #59
lolafg
Registered User

lolafg's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Tours/France
Age: 47
Posts: 1,233
I think you are victim of your success : little up for ECS one
lolafg is offline  
Old 19 January 2012, 19:43   #60
lolafg
Registered User

lolafg's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Tours/France
Age: 47
Posts: 1,233
hello , i had a better look in your last ecs slave and it's working but with Cpu set to 68020 , under winuae.
lolafg is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Wembley International Soccer ECS mai HOL data problems 2 22 January 2012 16:41
Wembley International soccer ECS/OCS lolafg Games images which need to be WHDified 7 16 January 2010 11:42
Wembley International Soccer mai HOL contributions 2 08 May 2009 20:52
Wembley International Soccer mai support.Games 4 17 April 2009 21:38
International Soccer (Commodore) Tim Janssen request.Old Rare Games 5 30 October 2002 10:22

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 16:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.09148 seconds with 14 queries